Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sixt'in sahibi yanlışım yoksa Öztürk'ün ekibindeydi o yüzden sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Hatta belki kalan 1 yıllık sponsorluğu 3 yıllık konç sponsorluğu yada kol sponsorluğumuz boş oraya kaydırılabilir bence. Cumartesi günü Öztürk, Elmas'a projelerini ve sponsorlarını paylaşmak için buluşacağı söyleniyordu.

Seçiliğinde mazbata törenini beklemeden Pazartesi günü Terim 'i takımın başına getirmesini takdir etmiştim, şimdi de ikinci defa güvenimi kazandı

Gerçekten şu borçdan 0 suçlu Burak Elmas oturup Mustafa Cengiz 'in Abdürrahim Albayrak 'ın sık sık tercih ettiği gibi suçu başkalarına atabilirdi kendinden önce ki yöneticilere, transfer harcamalarına, son gün gider ayak yaptıkları zamlı sözleşmelere, euro kuruna, pandemi şartlarına, seyirci ve stad gelirlerini kaybetmemize, şampiyonlar ligi gelirinden uzak kalmamıza bahane bulacak olsa 1001 tane bahane var ama ağzını açıp 1 söz bile söylemiyor

Çözeceğiz diyor çok net, biz buraya şikayet etmeye değil çözüm bulmaya sorunları çözmeye geldik diyor adam

Mert çetin mi daha iyi stoper kaan mi

Kaan kötü stoper gibi duruyor iyi topçu olsa da

Ekli dosyayı görüntüle 127890

Başkan stad+forma dedi ama 1 yıl daha var sixt ile bakalım nasıl olucak
Bu Sixt ile yapılan sözleşmenin başımıza bela olacağını biliyorum hayır yönetimin süresi doluyor Galatasaray 'ın geleceği hakkında karar veriyorlar

Mustafa Cengiz İrfan Can transferinde ben Galatasaray 'ın geleceğini bağlayamam diyordu yaptıkları sponsorluk anlaşmasıyla bile kendi dedikleriyle çelişiyorlar

Arsenal Ben White icin 52+6 milyon € önermis.

Bize böyle bir tarz oyuncu sart. Genc yasta ülkesinde yapamayip belese dis ülkeye kacan tiplerden. Adami az parlatsan, ingilizler 15 milyondan kapiyi acar herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt