Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fabra
1624631249622.webp

campuzano

1624631284163.webp

kaç tane lig var bunlarda yaw

Kaan geliyorsa illa Donk 'un yerine gelsin, işte stoper, defansif orta saha ve sağ bek mevkisi için ilk yedek oyuncumuz Kaan olur. Mesela Emre Kılınç geçen sene bu konuda çok işimize yaradı sol iç oynadı gerektiğinde sağ içe geçti gerektiğinde sağ kanat oynadı kendisinin asıl mevkisi sol kanat

Kaan Ayhan da bunun gibi 3 mevkinin birden alternatifi olabilir

Alman kanali ZDF grup asamasinin en güzel 10 golünü secmis.

Bizim maclardan 3 tane gol var. Ramsey, Shaqiri ve Irfan.

Bu arada neden hiç sağ bek transferi konuşulmuyor çok merak ediyorum, geçen sene sezonu açarken 3 tane sağ bekimiz vardı Omar & Linnes ve Şener Omar yaralanınca Yedlin geldi

Şimdi Linnes ve Şener gitti Omar'ın hala adı bile anılmıyor tedavide olduğu söyleniyor ki Yedlin 'i de çok yeterli diye düşünen yoktur sanırım hani Omar sapasağlam geri dönse bile Omar & Yedlin ikilisi öyle çok güven vermiyor

Bence yaz transfer dönemini sağ bek transferi yapmadan kapatırsak Ocak ayına kadar Yedlin 'e söveriz Ocak ayında ilk aradığımız şey sağ bek olur

Mokunu çıkarmasak mi acaba.Adam kendi çapında bilgi,duyum vs. Paylaşıyor işte.Dogru çıkar,çıkmaz.Kirici olmaya gerek yok
1. kendisi duyum değil demiş. Avukatlığını yapmadan önce önceki sayfadaki entrysini okusaydın keşke.
2. nasıl post atacağımı kimseye soracak değilim.
3. işine bak renktaş

ne ingilizce ne fransızca ne de flemenkçte tek duyum yok twitterda. işsizlik edip hepsine baktım.
tek tük haberlerin de kaynağı hep tr

misal

Son düzenleme:
habere bak :D biz de ön eleme oynuyoruz şuan. sallama oldugu burdan belli.
transfer doneminde bir cok kez menajer servisli haberler ozellikle son yillarda twitt vs de bolca yapiliyor. bunu son baskanimiz da belirtmisti. zaten dunya futbolunda da yapilan bir tarz haber turu....ama bizde daha fazla gibi bu populerlik ve haberler.
sanal ortamin trendligi bir yana, transfer donemlerinin de ayri bir populer olmasi sayesinde, taraftarlari dusurmek bayagi kolaylasti,.... bizde, benzer yonden gundem yapilmasindan dolayi gereksiz isimler,gereksiz ucretler verdik. son baskanimiz basin toplantisinda buna vurgu yapmisti.hakliydi da....

ben onceki mesajlarda da belirttigim gibi; kendi oyuncumuz alt yapidan cikarilsin ust yapiya bakisindayim. bir sekilde cesaretli olunmali. milli takimlar baz in da bu kadar sure alan yeteneklerin, ust yapi da denenmeden oynatilmadan kesin basarisizdir / basarisiz olur yeterli olmaz yaftasi 'bana mantikli gelmiyor yillardir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt