- 19 Mart 2014
- 29.879
- 31.232
- 2.718
Olur mu hiç kardeşim, ben açıklamamı yaptım sana. Rahat ol.Abi kizdiysan ozur dilerim ben sana inanmiyirum demedim sadece sansizliklar yuzunden duyumlarin cikmadi bazen .espiri olsun diye yazdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur mu hiç kardeşim, ben açıklamamı yaptım sana. Rahat ol.Abi kizdiysan ozur dilerim ben sana inanmiyirum demedim sadece sansizliklar yuzunden duyumlarin cikmadi bazen .espiri olsun diye yazdim.
bu sene açarlar tribünleriPandemiden ötürü stad geliri yok, yayıncı kuruluş her sene indirim diye tokatlıyor derken bizim kulüpler dayanabilecek mi çok merak ediyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Katar'in Turkiye pazarina girmesinden rahatsiz olanlari merak ettim
Kaan Ayhan yedek için gelmiyordur, gelirse ya stoper ya 6 numara. Marcao-Kaan olur ama çok iyi bir ikili olur mu sanmam.Kaan geliyorsa illa Donk 'un yerine gelsin, işte stoper, defansif orta saha ve sağ bek mevkisi için ilk yedek oyuncumuz Kaan olur. Mesela Emre Kılınç geçen sene bu konuda çok işimize yaradı sol iç oynadı gerektiğinde sağ içe geçti gerektiğinde sağ kanat oynadı kendisinin asıl mevkisi sol kanat
Kaan Ayhan da bunun gibi 3 mevkinin birden alternatifi olabilir
?Hemen şimdi bir ALMAN hoca
Emirates olsa anlarım.Katar'in Turkiye pazarina girmesinden rahatsiz olanlari merak ettim