Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan ve fatih'i gönderip bir kaleci aliriz.
sag ve sol bek alinir. belki 2 sag bek bile olur yedlin giderse. tabi biri yerli olmak sartiyla.
stoperde marcao kaan alpaslan 3ü tamam gibi. l.dama ve ozorn satilir. donk uzatilmaz. bir stoper daha alinir
en az 3 orta saha transferi yapilir
en az 2 kanat alinir
en az 1 forvet alinir

Ömer'den olmaz.
Fegh futbolu unutmuş cezayirde turistik eşya dükkanı açabilir.
Ali yavuzu hangi transferin takasında kullanabilirsek kârdır.
Sekidika fifada alt yapıdan çıkan 58 60 lik reytingli topçu derhal yollansin.
Yedlin kim kakaladiysa iyi kakalamış

Son düzenleme:
Şimdi şöyle bir sıkıntı var. Eskiden yabancı sınırı varken kaliteli Türk oyuncular Türkiye'de kalıyorlardı daha fazla para kazanmak için. Fakat şimdi hem bizde eskisi kadar para verecek bütçeler yok ve yurtdışında da buradaki kadar fazla para kazanıyorlar hem de artık futbolcular vizyonlu. Gidip yurt dışında oynayıp daha iyi yerlere gelebileceklerini biliyorlar ve yurt dışında yaşayacağın her şehir Türkiye'deki herhangi bir şehirden daha iyi olduğunu biliyorlar. İnsanımız insan değil şehirlerimiz şehir değil. Kendini düşünen gidiyor dışarıya.

Bunu neden anlatıyorum? İyi ve genç potansiyeller artık büyük takımlara gelmez eski sınır zamanları gibi. Çok daha kötü olacak durum. Yabancı sınırı olmadığında Türkler yurt dışına rahatça gidebiliyorlardı ama şimdi yabancı sınırı olduğunda da kaçıyorlar. Artık bunu durdurmanın bir yolu yok. Her türlü ikinci sınıf yerlilere kalıyorsunuz burada. İyi yerlilere yabancılar çöküyor.

Sag beke free Hysaj
Sol beke free Alioski

Gelsin. Hem kültür hem futbol olarak bize yakisirlar.

Abartmayın beyler o kadarda kötü değiliz tamam Ömer arda falan gereksiz adamlar kendimce yorumlarsam

Feghouli:yetenek var ama fizik futbolu bırakmış artık
Babel:Her zamanki gibi iyi sadece maçı iplemedi
Ali Yavuz:Galatasaray seviyesinde değil
Yunus Akgün:Galatasaray seviyesinde değil
Ömer Bayram:Yetersiz
Arda:yetersiz
Emre Taşdemir:İyi ama sakatlık sorunları olan bir isim
Luyindama:Ben hala güveniyorum düzenli oynarsa formayı alır
Alpaslan:Yedek stoper olarak iş görür
Aytaç:Ozan tufandan falan iyi topçu bence ama bizim için yedek olur sadece
Yedlin:Yedekten öteye gidemez bizim kadroda iyi bi yedek olur anca
Emre kılınç:Benim beğendiğim bir isim çalışkan bi oyuncu oyun tarzı dikine seviyorum yedek orta saha olarak her zaman kullanılır
Erkan süer: çok oynamadı ama ben beğendim topla ilişkisi güzel top ayağına yakışıyor bence şans verilmesi gerekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt