- 13 Ekim 2014
- 109.834
- 59.165
- 4.708
neyse gecelim su bos isi.
bu hafta kap istiyorum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pato halen kabız gibi içimde kaldı... yıllardır olmayan, adeta imkansız bir Romeo ve Juliet varı bir aşk hikayesi...Alan‘a bizimle görüstügü için çok teşekkür ediyorum
Rahat ol 'Son Dak. Musap' ;neyse gecelim su bos isi.
Bu Aliou Dieng 'de ne biçim bir cüsse var ulan,
![]()
![]()
![]()
Rakipten döve döve alır topu bu adam, şunun gibi bir de sağ & sol bek koy takıma rakibi rencide nasıl ettiklerini izle
jardel haErtem Şener: "Paulinho Galatasaray'da. Melo'ya İstanbul ve Galatasaray'ı soruyor. Galatasaray'ın teklifi 2 milyon euro + bonuslar. Top artık Paulinho'da. Mario Jardel ve Melo büyük etken. Çok büyük bir aksilik olmazsa Paulinho artık Galatasaray'da." (TV100)
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ertem Şener: "Paulinho Galatasaray'da. Melo'ya İstanbul ve Galatasaray'ı soruyor. Galatasaray'ın teklifi 2 milyon euro + bonuslar. Top artık Paulinho'da. Mario Jardel ve Melo büyük etken. Çok büyük bir aksilik olmazsa Paulinho artık Galatasaray'da." (TV100)
Ertem Şener: "Paulinho Galatasaray'da. Melo'ya İstanbul ve Galatasaray'ı soruyor. Galatasaray'ın teklifi 2 milyon euro + bonuslar. Top artık Paulinho'da. Mario Jardel ve Melo büyük etken. Çok büyük bir aksilik olmazsa Paulinho artık Galatasaray'da." (TV100)
Alper aykut arkaydan rahatsızımKonu disi muhabbet etmek isteyen varsa onceden soylesin ona gore Nobetten onlari atim de ugrastirmayin beni sonradan.
Tamam?
Simdi devam.