Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gi5fCiV.jpg

Bu bizim resmi hesabin videolarini felan yapmiyor mu

gs duyumları daha sağlam bunun. burak arkadaşı. bu yeni yönetimden falan çok tandığı var
Yeni yönetim daha ilk gün haberleri yaymayacağını dair kendi aralarında bir şey imzaladı. Sanmıyorum arkadaşlarına falan haber versinler kesin bitmeden. Biterse haber verirler. Haber gene sızar sonuçta kulüpten sızmazsa karşı taraftan sızar, menajerden sızar.

Yedlin neden transfer edildi ? EPL görmüş diye şimdi eminim van Aanholt da aynı sebeple isteniliyor bir oyuncunun senelerdir EPL 'de forma giyiyor olması iyi futbolcu olduğu anlamına gelmez ki bence Alioski 'de istediğimiz sol bek değil daha doğrusu adam sol bek bile değil. van Aanholt 'un istenmesinin tek sebebi Hollanda Milli takım oyuncusu olması ve EPL etiketi olması. Bu adamlar geleceğine keşke Saracchi devam etseydi deriz gibime geliyor 2-3 ay sonra, adı geçen isimlere baktığımda. Eğer başka bir alternatif yoksa Alex Moreno diğerlerine kıyasla 1 tık daha iyi gibi geliyor bana yani en azından hatırladığım kadarıyla Rayo döneminde işin hücum tarafında güçlü bir oyuncuydu sol kanadı başlı başına kullanır işte gelirse
Evet Mohammedide hoca sampiyonlar liginde final oynarken gormus demiski Bu adam sampiyonlar liginde final oynuyorsa alalim hemen.Tovbe tovbe yarabbim ya .

Zor yahu ilk 11'e 9 oyuncu lazım.
Bu işin tek olur yolu var. Sağlam bir satış yapıp ucuza takım kurmak. Belçikalı nasıl 50 bine aldığı Luyindama’yı 9 milyona çakıyorsa aynı stratejiyi izlemek lazım. Türk futbolu 3-4 milyon maaş verecek kadar gelir sağlamıyor. “Getirin bakayım yıldızları, takımı şampiyon yapacağım” devri bitti artık. Ne yapılacaksa küçük bütçeyle yapılacak.

Aliou Deng- Gedson- Paulinho üçlüsü nasıl? Bana en yakın 3'lü bu yakın gibi geliyor. Deng bence oradan ayrılmak isteyecektir ve kulübüyle bir şekilde ortak noktada buluşulur. Paulinho denilene göre bize sıcak bakıyormuş bu durumda orta yol bulunur. Gedson için denilen zaten bu hafta içi bitmeye yakın olduğu yönünde. Aliou Deng videolardaki gibi çıkarsa bu 3'lü fizik kalite, tempo hem de ince iş ve skora katkı olarak birbirini tamamlar gibi görünüyor. Ben beğendim, umarım bu orta saha kurulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt