- 13 Ekim 2014
- 109.834
- 59.168
- 4.708
bu emre bol + turgay demir yavsaklari ne diyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
What hapintbu emre bol + turgay demir yavsaklari ne diyorlar
o mamalı herif önce febenin hocasını bilsin sonra gelsin bizle ilgili duyum kassınserdar ali gs sol ayaklı stoper baktığını duydum dedi.
o mamalı herif önce febenin hocasını bilsin sonra gelsin bizle ilgili duyum kassın
valla o herife açıkçası gram güvenmiyorum her fırsatta ali koçu yalayan bir kalemşör bence o renktaşgs duyumları daha sağlam bunun. burak arkadaşı. bu yeni yönetimden falan çok tandığı var
Yeni yönetim daha ilk gün haberleri yaymayacağını dair kendi aralarında bir şey imzaladı. Sanmıyorum arkadaşlarına falan haber versinler kesin bitmeden. Biterse haber verirler. Haber gene sızar sonuçta kulüpten sızmazsa karşı taraftan sızar, menajerden sızar.gs duyumları daha sağlam bunun. burak arkadaşı. bu yeni yönetimden falan çok tandığı var
Bu bizim resmi hesabin videolarini felan yapmiyor mu
Bu bizim resmi hesabin videolarini felan yapmiyor mu
Yine Galatasray icin en kotusune karar vermissinCaneri alip dalgamıza bakalim. Temiz.
Yanlis bilmiyorsam ara sira resmi hesabin videolarini yapiyorKim bu Yaran
Evet Mohammedide hoca sampiyonlar liginde final oynarken gormus demiski Bu adam sampiyonlar liginde final oynuyorsa alalim hemen.Tovbe tovbe yarabbim ya .Yedlin neden transfer edildi ? EPL görmüş diye şimdi eminim van Aanholt da aynı sebeple isteniliyor bir oyuncunun senelerdir EPL 'de forma giyiyor olması iyi futbolcu olduğu anlamına gelmez ki bence Alioski 'de istediğimiz sol bek değil daha doğrusu adam sol bek bile değil. van Aanholt 'un istenmesinin tek sebebi Hollanda Milli takım oyuncusu olması ve EPL etiketi olması. Bu adamlar geleceğine keşke Saracchi devam etseydi deriz gibime geliyor 2-3 ay sonra, adı geçen isimlere baktığımda. Eğer başka bir alternatif yoksa Alex Moreno diğerlerine kıyasla 1 tık daha iyi gibi geliyor bana yani en azından hatırladığım kadarıyla Rayo döneminde işin hücum tarafında güçlü bir oyuncuydu sol kanadı başlı başına kullanır işte gelirse
Haklısınız sayın adminimBağ kopması varsa alınmamalı, ben lafımın arkasındayım.
Dediğim laftan da utanmam.
Bu işin tek olur yolu var. Sağlam bir satış yapıp ucuza takım kurmak. Belçikalı nasıl 50 bine aldığı Luyindama’yı 9 milyona çakıyorsa aynı stratejiyi izlemek lazım. Türk futbolu 3-4 milyon maaş verecek kadar gelir sağlamıyor. “Getirin bakayım yıldızları, takımı şampiyon yapacağım” devri bitti artık. Ne yapılacaksa küçük bütçeyle yapılacak.Zor yahu ilk 11'e 9 oyuncu lazım.
Ne saçmalıyorsun yav ?Evet Mohammedide hoca sampiyonlar liginde final oynarken gormus demiski Bu adam sampiyonlar liginde final oynuyorsa alalim hemen.Tovbe tovbe yarabbim ya .
IslandımDieng
Gedson-Paulinho
verimli olur mu sizce?