Serhat Ferhat
Parçalı Üye
- 6 Eylül 2020
- 2.986
- 3.646
- 603
Okadar da olmaz, biz bu adama 8 verdik.
bu ihanete hazır degilim
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okadar da olmaz, biz bu adama 8 verdik.
bu ihanete hazır degilim
Yukarıda yazdım işte. Kaan Ayhan sağ bek Mert Çetin sağ stoper. Mert Çetin'i örnek verdim bugün haberleri çıktı diye.O orta saha ya, o kanat gitmez bence.
Onun yerine sağ beki yerli yapmayı tercih ederim.
Ileride yabanci sayısı yine düşecek.
Defans ve kaleci yerli olması lazım ileride.
Aslında, para olsa böyle çok iyi olur.Yukarıda yazdım işte. Kaan Ayhan sağ bek Mert Çetin sağ stoper. Mert Çetin'i örnek verdim bugün haberleri çıktı diye.
Bonservis değildir bence satın alma zorunluluğu olan 2 m kiralık olmalı.2 m 18 yaşındaki genç piyasasıdır
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mert Müldür gelirse sağ oynar ya. Sol bek oynadı İsviçre maçında falan ama Mert Müldür gibi bir futbolcuyu alıp asıl yerinde oynatmamak canımı sıkar. En iyisi şu olurdu. Alioski - Marcao - Kaan - Mert Müldür. Ozan Kabak Kaan Ayhan'a göre daha ham. Biraz daha gelişmeli. Onun yerine Cengiz Ünder gelmeli kanatlardan birisine. Solda Kerem sağda Cengiz mesela. Daha tatlı olmaz mıydı?Aslında, para olsa böyle çok iyi olur.
Kaan Ozan Kabak Marcao Mert Muldur.
Aslında süper olur renktaş, katılıyorum.Mert Müldür gelirse sağ oynar ya. Sol bek oynadı İsviçre maçında falan ama Mert Müldür gibi bir futbolcuyu alıp asıl yerinde oynatmamak canımı sıkar. En iyisi şu olurdu. Alioski - Marcao - Kaan - Mert Müldür. Ozan Kabak Kaan Ayhan'a göre daha ham. Biraz daha gelişmeli. Onn yerine Cengiz Ünder gelmeli kanatlardan birisine. Solda Kerem sağda Cengiz mesela. Daha tatlı olmaz mıydı?
Deplasmanda yine 4 kitleriz. Arena'yı sağlama alalım bu sene yeter ki.rizenin basinda hocamiza sallayan fbli baskan + sikeci bülent
hmmm
Yav en iyi ihtimalleri konuşuyoruz burada. Gelmeyeceği net zaten ki gelmesin de.ne mert müldürü ya nereye geliyo tc topraklarına gleicek kadar gerizekalı degildir
bu ihanete hazır degilim
Merhabaletonyalı herif nerden biliyor luyindama haberini
bu ihanete hazır degilim