Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.556
- 26.360
- 2.083
Salim Manav’a gore Baris Alper icin yapilan teklif 1.5 milyon euro + Ali Yavuz ve Suleyman Lus kiralik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu da ezbere bir yorum. Axel Witsel parayı kariyere terccih etti ilk başta ama sonra Dortmund'a döndü. Her futbolcunun karakteri aynı değil.
Ben istemiyorumki reis. Sen besle demişsin birine, bende 3.3 m alıyor balo onu besler dedimO zaman neden istiyosun bu adamı anlamıyorum 500 bin bile fazla 5 aydır ortada geziyor bir kulübün bile adı geçmedi görün gerçekleri
Sağla da vuruyo solla da vuruyo ayrıca bilen bilir rahat şampiyonluğun sırrı orta sahaya konulan Brezilyalıdadır
paulinhonun oynadigi topa bak, bir de takim arkadaslarinin malligina, 1:33 de attigi bir frikik var mesela
cırcır mı covid miGalasevgisi hasta olmuş ne yazık ki arkadaşlar kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik .
Ben transferi yapan takım üzerine konuşmadım. Sonuç olarak var böyle Avrupa dışına gidip de yine rekabetçi futbola dönen. 5 yıldır Çin'de olan biri eğer orada parasını alıp oturmuşsa başka parasını alıp ligin tozunu attıysa başka. Mesela Alex Texeira'yı biz ya da Beşiktaş alsa ve parasını her aay günü gününe verse takır takır oynar. Ama 1 ay geciktirmeyeceksin işte böyle adamların parasını. Orası ayrı. Bak mesela Josef de Souza transferi de benzerdi ve adam Arap Yarımadası'ndan gelip ligin ırzına geçti.Yanlis bir karsilastirma olmus.
Dortmund o parayi cope atabilir. Onlarin deneme yanilma bitceleri cok var. Bkz Emre mor !! Biz o paralari riske edemeyiz.
Ikincisi Dortmund a giden oyuncu oynamak icin bazi kurallara dikkat edip, zorlayacaktir, salmayacaktir.
Ucuncusu Axel 27 yasinda gidip 28 inde hatasindan donmus biri. Teixeira gibi 26 sinda gidip 31 ine kadar 5 yil çinde para peşinde koşmuş biri degil.
5 yildir cinde olup gelen biri emin ol kariyeri icin gelecektir GS a! Çok umrunda olacaktir GS in basarisi. !
anadolu takımıyız sanki yaw zormuş karagümrüğü bırakmasıŞöyle adamlara istinaden yazıyorum.
-Farioli’nin Karagümrük ile olan kontratı B lisansı olması sebebiyle Kaleci Antrenörü olarak, Teknik Direktör değil. Yardımcı antrenör olmaya ikna ettikten sonra nasıl çıkışı olmaz diye kesin konuşuluyor anlamıyorum.
-Spezia’nın onu istemesi daha büyük sorun. Spezia’nın da A lisansı olmaması sebebiyle tereddütleri varmış. Bugün bir görüşme olacak deniliyordu, Farioli’nin durumu akşam belli olabilir.
bu adamin benden kücük olmasi imkansiz
grip ne ya ben de kanser falan sandım.@Melih Peker Doktor civanım favori duyumcumuzu tedavi ederseniz çok iyi olur.
Ben transferi yapan takım üzerine konuşmadım. Sonuç olarak var böyle Avrupa dışına gidip de yine rekabetçi futbola dönen. 5 yıldır Çin'de olan biri eğer orada parasını alıp oturmuşsa başka parasını alıp ligin tozunu attıysa başka. Mesela Alex Texeira'yı biz ya da Beşiktaş alsa ve parasını her aay günü gününe verse takır takır oynar. Ama 1 ay geciktirmeyeceksin işte böyle adamların parasını. Orası ayrı. Bak mesela Josef de Souza transferi de benzerdi ve adam Arap Yarımadası'ndan gelip ligin ırzına geçti.
Şu İsviçre'deki orta saha ile, Dieng için bir scout raporu hazırlayıp konu açarsanız oradan takip ederiz
Tanıyan yok en azından bilgiler o konularda toplanır.
İşte aradığım benzetmeFarioli'nin kariyer geçişlerini vs. araştırdm. Graham Potter gibi bir hava aldım, kesinlikle ikna etmeliyiz ekibimize katılmasına.
Badou da top oynamayı bilmeden geldi, az süslediler 16 kağıda ittirildi.İsviçreli oyuncuyu geçen sene -Etebo’dan önce sanırım- önermiştim. Tip olarak Nahitan Nandez’i andırıyor, 1 maçını izlemiştim. Pozisyon almayı bilmiyor gibi geldi bana. Top neredeyse oraya baskı yapıyor. Diğer özelliklerini baya beğenmiştim. Pasörlüğü, Şutu, Dribling yeteneği. Bir de İsviçre ligi çok ölçü bir lig gibi gelmemişti. O yüzden yedek için düşünülmeli demiştim. @Burkay Altındall da bizim takıma olmaz demişti.
Josef şampiyonlukta kritik adamdı. Almasalardı bir yol olmazdı Beşiktaş'tan. En az o saydığın diğer üç futbolcu kadar katkısı oldu Beşiktaş'a. Keşke biz alsaydık o tarz bir adam. Ama Fenerbahçe formasıyla bize karşı yaptığı çirkeflikler yüzünden istememiştim adamı. Bizim lig için muazzam bir topçu olsa da yine olsa yine istemem şahsen karakteri yüzünden.Josef konusuna da katilamiyorum. Birincisi o da 1 yil icin gitmisti.
2. İrzina gecti dedigin nedir? Adam dumduz oyuncu. Ne yapti ki? Hani Ghezzal icin, Aboubakar icin, Rosier icin kullanirsin da Josef nedir yaw?