Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alman hoca getirsek şimdi transferler bitmiş olurdu
alman hoca getiremezdin çünkü mukavele imzalamadan antrenmana çıkmayı kabul etmezdi.

şu an fatih hoca resmi imzalar atılmamasına rağmen çalışıyor.

bkz. borç kağıdı problemi

Toparlansa cokdan toparlardi
boş yapmayalım ön çapraz bağı sakatlanması sonrası futbolcunun tamamen eski formuna ulaşması 2 yılı bulabilir.

Bunu bruma'da gördük , luyindama'da bir problem olduğunu da düşünmüyorum.Fatih Terim'in iki tane pasa dayalı stoperle oynatma inadından kadroya giremiyor adam.Hala ligin en iyi kesici stoperi luyindama.

Luyi icin 3 milyon muthis para ilac gibi gelir

Stoperin 1 tanesi turk olmali zaten bu 1
Toparlansa toparlanirdi bu 2

boş yapmayalım ön çapraz bağı sakatlanması sonrası futbolcunun tamamen eski formuna ulaşması 2 yılı bulabilir.

Bunu bruma'da gördük , luyindama'da bir problem olduğunu da düşünmüyorum.Fatih Terim'in iki tane pasa dayalı stoperle oynatma inadından kadroya giremiyor adam.Hala ligin en iyi kesici stoperi luyindama.

2 yilmi :)))

Daha ne karsi cikiyorsun 3 milyona ozaman

Bu herif toparlamamaz hizini ve reflekslerinj komple kaybetmis durumda

Luyi icin biri 8 degil 6 versin esek gibi aniririm o derece

O paralari verebilecek kulupler haril haril teknik stoper ariyor

Luyi gibi topculari alacak takimlar orta sira liglerin ortasira takimlari olur onlarinda max verecegi 3dur

Realiteden uzak hayalperest yorumlariniz komik otesi melih bey

Sizi acimasiz dunyanin, acimasiz gerceklerine davet ediyorum

Alice harikalar diyarinda luyiyi bende 8e satarim

Kaan ile anlasmisiz, kulubu ile anlasmaya calisiyoruz duyumu geldi simdi haldun domac youtube kanalinda

GettyImages-1180681438.jpg

2 milyona anca Liege’de oynayan kardesini alirlar. Sozlesmesi uzatilmali ve duzenli olarak oynamali. Geri donus yapabilir. Oyuncularimizi degersizlestirmeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt