Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer sihirbazı abdurrahim albayrak

Derhal görevinin başına dönmelidir

7 temmuz son gün imis psv için. En az 4 tane 11 oyuncusu lazim. Tirt cikti maalesef yonetim. Konuşma var ama icraat yok. Kanat , sol bek ve orta sahası cikacaz 1 hafta içinde transfer olmasa.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
A Listesi, aşağıdaki son tarihlere kadar çevrimiçi olarak gönderilmelidir:
UEFA Documents
  1. Ön turdaki tüm maçlar için 18 Haziran 2021 (24.00CET);
  2. İlk eleme turundaki tüm maçlar için 1 Temmuz 2021 (24.00CET);
  3. İkinci ön eleme turundaki tüm maçlar için 15 Temmuz 2021 (24.00CET);
  4. Üçüncü ön eleme turundaki tüm maçlar için 29 Temmuz 2021 (24.00CET);
  5. Play-off'lardaki tüm maçlar için 12 Ağustos 2021 (24.00CET);
  6. Grup aşamasındaki ilk maçtan finale kadar ve diğer tüm maçlar için 2 Eylül
Son tarih diye 7 Temmuz'u kim dedi ki. Biz 2. turdan başlıyoruz yani oyuncu kaydı için son tarih 15 Temmuz.

Böyle dediyse görüsmüyoruzdur

:asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd:
1625000113634.webp

Hayır ama verdiği tüm sözleri tutamayan bir adamı körü körüne savunmak vazgeçilmez yapıp yüceltmek, hatasından dönmeyip ısrar etmek onların asıl sorunu, RTE'yi destekleyenlerden farksız, hiçbir şeyi kabul etmeyen ve her konuda kendi fikirlerini yanlış olduğunu görse bile körü körüne savunanlar, ben GALATASARAY'da bunu görmek istemiyorum, başarısız herkes eleştirilir, verilen sözler tutulmadığında gerektiğinde uyarılır gerektiğinde cezalandırılır, Metin ÖZTÜRK'ü en çok bu yüzden istedim, fanatik düşüncelerinle hayal satmayacağını düşündüğüm için.

Fenerbahce´nin 700 Milyon Dollar borcu vardi Ali Koc devraldiginda. Bu borclar ile Fenerbahce´nin ayakta kalabilmesi bile mucize. Ali Koc hayal satti diye isterse masada tepinsin Fenerbahce taraftari. Ali Koc gittigi ve onun kadar zengin biri gelmedigi vakit Fenerbahce altindan kalkamaz bu durumunun artik.

Fenerbahce´nin 700 Milyon Dollar borcu vardi Ali Koc devraldiginda. Bu borclar ile Fenerbahce´nin ayakta kalabilmesi bile mucize. Ali Koc hayal satti diye isterse masada tepinsin Fenerbahce taraftari. Ali Koc gittigi ve onun kadar zengin biri gelmedigi vakit Fenerbahce altindan kalkamaz bu durumunun artik.
steven sadettin saran gelir koç'tan sonra.

başkana alman hoca getirtemedik adamın gücü yok

bari fatih hocamı ikna etsek de o kendisine alman bir başkan getirse

Bu adam kim bilmiyorum ama sıradan bir insana cevap vermezler diye düşünüyorum. Kulüpte çalışan birisi olabilir.

yok, bu herif normal taraftar ama instagramdan mesela, Gedsonun berberi, yada onyekurunun en yakin arkadasina DM attarak bilgi aliyor.

Berghuisun menajeirne dm atti ordan bilgi aldi iste

Zaten genel kurul ikiye bölünmüş ezerek başkan olamamışsın bir de söylediğin ilk vaadinde patlıyorsun :D Bilgi falan da yok 1 haftadır, candaş arasa iki azar ile öğrenir hemen durum neymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt