Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
yedek kaleci uğurcanEşref başkan secilseydi psvden maleni almistik simdi. Yedlinin yedegine de dumfriesi getirirdi. Hey yavrum hey
sol bek rıdvan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yedek kaleci uğurcanEşref başkan secilseydi psvden maleni almistik simdi. Yedlinin yedegine de dumfriesi getirirdi. Hey yavrum hey
Candaşa telefon acan başkanimiz twitcilere haber uçurmuyormuş. Kurumuslar rengim.twitçilere para mı akıyor sürekli olumlu haldeler.
7 temmuz son gün imis psv için. En az 4 tane 11 oyuncusu lazim. Tirt cikti maalesef yonetim. Konuşma var ama icraat yok. Kanat , sol bek ve orta sahası cikacaz 1 hafta içinde transfer olmasa.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son tarih diye 7 Temmuz'u kim dedi ki. Biz 2. turdan başlıyoruz yani oyuncu kaydı için son tarih 15 Temmuz.A Listesi, aşağıdaki son tarihlere kadar çevrimiçi olarak gönderilmelidir:
UEFA Documents
- Ön turdaki tüm maçlar için 18 Haziran 2021 (24.00CET);
- İlk eleme turundaki tüm maçlar için 1 Temmuz 2021 (24.00CET);
- İkinci ön eleme turundaki tüm maçlar için 15 Temmuz 2021 (24.00CET);
- Üçüncü ön eleme turundaki tüm maçlar için 29 Temmuz 2021 (24.00CET);
- Play-off'lardaki tüm maçlar için 12 Ağustos 2021 (24.00CET);
- Grup aşamasındaki ilk maçtan finale kadar ve diğer tüm maçlar için 2 Eylül
gelsin abi benim kimseden korkum yok onunda olmasın, gezi parkına benzemez 30 milyondan fazladır GS taraftarı adamın bitarafina paslı jilet atarErdoğan'a karşı gelebileceğini düşünüyor musun kulüplerin?
havalara bak havalara, bilgiyi onyekurunun en yakin arkadasindan aliyor bu arada
Hayır ama verdiği tüm sözleri tutamayan bir adamı körü körüne savunmak vazgeçilmez yapıp yüceltmek, hatasından dönmeyip ısrar etmek onların asıl sorunu, RTE'yi destekleyenlerden farksız, hiçbir şeyi kabul etmeyen ve her konuda kendi fikirlerini yanlış olduğunu görse bile körü körüne savunanlar, ben GALATASARAY'da bunu görmek istemiyorum, başarısız herkes eleştirilir, verilen sözler tutulmadığında gerektiğinde uyarılır gerektiğinde cezalandırılır, Metin ÖZTÜRK'ü en çok bu yüzden istedim, fanatik düşüncelerinle hayal satmayacağını düşündüğüm için.
@Danyal Artemis bu profile tamamen uygun biriAramızda alkol kullanmayan, zina yapmayan, kul hakki yemeyen mumin varsa öne alalım.
Ilk taşı siz atın.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
,Florentino
Gedson - Malinovsky
Ağlamıyorum
steven sadettin saran gelir koç'tan sonra.Fenerbahce´nin 700 Milyon Dollar borcu vardi Ali Koc devraldiginda. Bu borclar ile Fenerbahce´nin ayakta kalabilmesi bile mucize. Ali Koc hayal satti diye isterse masada tepinsin Fenerbahce taraftari. Ali Koc gittigi ve onun kadar zengin biri gelmedigi vakit Fenerbahce altindan kalkamaz bu durumunun artik.
Şu tiplerin götünü kaldırıyorlar ya ne desem bilemedim lalezara
Bu adam kim bilmiyorum ama sıradan bir insana cevap vermezler diye düşünüyorum. Kulüpte çalışan birisi olabilir.
önemli değil.elon musk projeyi devralmış, er ya da geç bu proje gerçekleşecek.eşref baba columbus projesi ile milyarları kasamıza sokacaktı.
bu tayfa parasız nefes almaz, başkan mamalarını veriyordur.Candaşa telefon acan başkanimiz twitcilere haber uçurmuyormuş. Kurumuslar rengim.