Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Videoya bakacak olursak bizim orta sahamizdan iyi kullaniyor ayaklarini. Sag sol fark etmiyor.
Bu nasıl stoper
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5-6 vermemiz biraz garip geliyor bana ya bizim vereceğimiz maksimum bonservis 3 olmalı gibi geliyor neyse umarım hayırlı oluro zaman hayırlı olsun diyoruz.Bu arada şu yerli dalgasına kaan ayhanın istenmesi yemin ediyorum bu sınırlamanın bize dayattığı acizliktir.Çünkü kaan ayhan ne tam stoperdir ne de tam sağ bektir mevkisiz herifin tekidir.Yarım porsiyon stoper yarım porsiyon sağ bek herif.nihat sen bu Türk futbolunun en büyük düşmanısın
Tamamda niye rafinha+paulinho
Cocuk boldlamis hatta ikisini birlikte istiyor diye
Hatta katarli dostu youssufu araya katmis
Buldum o adami beinsports yoneticisiymis
rafinhanın bir bacağı iptal değilmiydi? Herif her sezon en a 3 ay sakatTamamda niye rafinha+paulinho
Cocuk boldlamis hatta ikisini birlikte istiyor diye
Hatta katarli dostu youssufu araya katmis
Buldum o adami beinsports yoneticisiymis
Geçen sene baya kötüymüş sol bekte yerine başkaları oynamış sık sık diye bir yorum gördüm teyite muhtaç

iddia yüzünden maçlarını izliyordum bazen. Talisca çok sallamıyordu ama dediğin gibi bu pau sürekli maçın içindeydi. Acayip bir hırs var heriftePaulinho arkasında gedson ve iyi bir dos olsun yeter açıkçası Paulinhoya aşırı güveniyorum normalde yaşı ilerlemiş adam sevmem ama paulinho futbol delisi hep oynamak istiyor hep ful konsantre takım lig farketmeksizin muazzam teknik
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
forumun tagliaficoyu boyu yüzünden istemediği geldi aklımaBoy 1.68
Sadece BAY yeşil gibi
Barış Alper Yılmaz
Mario Rui
Rondon
Paulinho
Kaan Ayhan
Gedson
Onyekuru
Dieng
Teixeira![]()
Özlemişiz bunları kral.
Barış Alper Yılmaz
Mario Rui
Rondon
Paulinho
Kaan Ayhan
Gedson
Onyekuru
Dieng
Teixeira![]()

5 6 hatta 10 milyon euroda verilir .Gerçekten scoutların inanarak alınmasını önerdiği 20-22 yaş arasındaki sana sadece oyun olarak değil maddiyat olarakta büyük katkı sağlayacağına inanılan bir topçuya o para verilir ama şuanki ekonomik durumda kıt kaynaklarla yapmak zorunda olduğumuz belli ; bonservizsiz ama geçen sene gözlemlenen ve olumlu rapor verilen topçulara yürümek ve maksimum 1 2 milyon euroyada 2 3 genç topçu almak.İkiside kumar ama malesef ortadaki durum bu5-6 vermemiz biraz garip geliyor bana ya bizim vereceğimiz maksimum bonservis 3 olmalı gibi geliyor neyse umarım hayırlı olur
mason duyumu verdi di marzio teyitlediSadece BAY yeşil gibi