Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o zaman hayırlı olsun diyoruz.Bu arada şu yerli dalgasına kaan ayhanın istenmesi yemin ediyorum bu sınırlamanın bize dayattığı acizliktir.Çünkü kaan ayhan ne tam stoperdir ne de tam sağ bektir mevkisiz herifin tekidir.Yarım porsiyon stoper yarım porsiyon sağ bek herif.nihat sen bu Türk futbolunun en büyük düşmanısın
5-6 vermemiz biraz garip geliyor bana ya bizim vereceğimiz maksimum bonservis 3 olmalı gibi geliyor neyse umarım hayırlı olur

Tamamda niye rafinha+paulinho

Cocuk boldlamis hatta ikisini birlikte istiyor diye

Hatta katarli dostu youssufu araya katmis

Buldum o adami beinsports yoneticisiymis

Renktaş şu Bein olaylarına fazla girmede kafa ütülemesin Hande Sümertaş tayfa. Rakipler baya takip ediyor buraları.

Geçen sene baya kötüymüş sol bekte yerine başkaları oynamış sık sık diye bir yorum gördüm teyite muhtaç

Paulinho arkasında gedson ve iyi bir dos olsun yeter açıkçası Paulinhoya aşırı güveniyorum normalde yaşı ilerlemiş adam sevmem ama paulinho futbol delisi hep oynamak istiyor hep ful konsantre takım lig farketmeksizin muazzam teknik

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iddia yüzünden maçlarını izliyordum bazen. Talisca çok sallamıyordu ama dediğin gibi bu pau sürekli maçın içindeydi. Acayip bir hırs var herifte

5-6 vermemiz biraz garip geliyor bana ya bizim vereceğimiz maksimum bonservis 3 olmalı gibi geliyor neyse umarım hayırlı olur
5 6 hatta 10 milyon euroda verilir .Gerçekten scoutların inanarak alınmasını önerdiği 20-22 yaş arasındaki sana sadece oyun olarak değil maddiyat olarakta büyük katkı sağlayacağına inanılan bir topçuya o para verilir ama şuanki ekonomik durumda kıt kaynaklarla yapmak zorunda olduğumuz belli ; bonservizsiz ama geçen sene gözlemlenen ve olumlu rapor verilen topçulara yürümek ve maksimum 1 2 milyon euroyada 2 3 genç topçu almak.İkiside kumar ama malesef ortadaki durum bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt