Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklım Hernani' de kaldı. İmkanı varsa, Kuzey Afrikalılarla filan uğraşmadan Hernani-Gedson yapabilsek keşke...

Febemin istedigi t.direktörler birer birer o guzel atlara binip gidiyorlar.

asla inanmıyorum fernandinho için bile ışıtan gün neler demişti bu düşük seviyeli oyuncuyu alacağımız hele bu paralara hiç zannetmiyorum

Portekizli olupta iş yapmayan bek nadir rastlanır, fiyatlar uygun bir boyuta gelirse gönder gelsin, adamlar en azından orta yapıyor ulan, Mostafa gibi atletik yükselen hava topu canavarının kafa golü yok lan bizde, adama fb maçı dışında isabetli orta geldiğini hatılamıyorum, Saracchi bi orta atıyor ya ön direk yada rakibe, Ömer açıyor kimsenin olmadığı yere taç yada aut, Yedlin zaten açmaz açsa da keşke açmayaydı dersin, o yüzden öncelik 2 tane orta açabilen bek ve duran top kullanabilen orta saha olmalı.

Defansta Kaan alpaslan rotasyon
Sol açıkta barış kerem emre rotasyonu
3. yerli için 3-4 bölgede değişiklik olabilir. Sağbekte bünyamin alınırsa olabilir. Aytaç 6 oynayabilir. Forvette Halil alınırsa Halil olur. Kalede Musleraya yedek olacak kaleci denenir

Kimsede demiyorki bu adam madem bu kadar çöp kaç senedir niye napolideymiş,arada roma falan yapmış demekki var bişeyler

Öyle herkes kolay kolay napolide oynayamaz karakterlide biriymiş belliki çünkü napoli tesislerinde şöyle yazıyo

ti abbiamo portato qui
è il tuo carattere da mantenere

(Seni buraya getiren yeteneğin
Tutacak olanda karakterindir)

Bu rodop herkese düşman olmuş. Engellemediği sataşmadığı adam kalmamış

Hoca da taktı mı takar bir futbolcuya. 30 yaşında, sağlam sözleşmeyi kapmış bir 'cüce' den başka solbek yok sanki koskoca Futbol Dünyasında?!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt