Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Ya haluk güldürme beni dün ne dedin bugün ne diyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru bu takımlar hezimet dalan yaşatamaz max 2-0İlk torbadan Lille, Villarreal ya da Zenit garanti mesela
Diğerlerinden de en kolayları gelir
Fenerin tek seçeneği Bielsa kaldı gibi.
Fenerin tek seçeneği Bielsa kaldı gibi.
2 tane son dakika golu var ligin son haftalarina dogru adamin biri Tsye 1 puan digeri Konyaydi sanirim 3 puan.Gencler macinda 1 gol atti.2. Golu sayilmadi O net goldu.Don haftalar baya tasidi attigi gollerle.Attığı 2 gol mü?
hangi goller yav benim aklımda sadece kaçırdıkları kalmış penaltıda çabası yani benim düşünceme göre de kaçırdıkları yüzünden şampiyon olamadık
ayağa kırılmış falan bizde biliyoruz yav insanlıktan nasibimizi aldık çok şükür lakin sakatlıktan çıkmasına rağmen ekstra çalıştığına dair bi emare göremedim ben bu herifte şahsen bu senede pek bi beklentim yok.
Bilic niye feshetsinki, kemiksiz 5 m euro kazanıyordur.Onu da yalanladılar. Bence Bilic sözleşmesini fesih edemezse kimse yok anlaştıkları. Silva’yı getireceklerdi taraftar tepkisinden dolayı iptal oldu. Ne yapıyorlar anlamadım.
Hy: “Gedson gelmiyor, inanmayin.”
Haluk Yürekli: ''Gedson transferinde bugün aldığım bilgiye göre; Benfica, zorunlu satın alma opsiyonunda diretiyor Galatasaray burada sıkıntı yaşıyor.''Hy: “Gedson gelmiyor, inanmayin.”