Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2025 Gs'si Marcao, Gedson, Kerem, Mohamed gibi isimlerden olusacak. Bunlarin yanina mutlaka birkac genc yetenek daha eklememiz lazim. Cok ciddi ambargo koyacagiz Turk futboluna. Yasli isimlere para sacmaktansa genclere yonelmeye devam edelim. Bu genclerin etrafina 2-3 kalite tecrube eklemek yeterli. Alioski, Paulinho, Yarmo gibi isimler olabilir.

O 4 isimden 1 tanesi bile olmaz diye düsünüyorum. Hele beklendikleri gibi gelisirlerse, hayatta o kadar kalmazlar.

Antep, basaksehir ilk aklima gelenler acikmi oynadi kardesim. Adam annesi vefat ettikten sonra filan formsuz idi normal yani
Başakşehir maçında Donk ortasahadan orta attı , defans öndeydi bomboş arkaya sarktı. Kapalı mı bu? Ya da Kerem defansın arkasına bıraktı ortası bomboş kapalı savunma mı o?

Kapalı savunma dediğin Kayseri’nin , Malatya’nın bize yaptığı şey

Gecenin 11'inde sizlere transfer haberim var diyenlerden ben medet ummam.
Maksat taraftari kendi tarafina cekmek icin hareketler. Yüzde yüz bisey biliyorsan direk gider yazarsin, saat 23'ü yok 00'i bekleyin nedir yani...
youtube kanalı izlensin diye sallaması gerekiyor tabi elinde bilgi olmayınca. oturduğu yerden brezilya dizisi bölumü yazdı 2 dakikada

Başakşehir maçında Donk ortasahadan orta attı , defansı arkaya sarktı. Kapalı mı bu? Ya da Kerem defansı arkasına bıraktı ortası bomboş kapalı savunma mı o?

Kapalı savunma dediğin Kayseri’nin , Malatya’nın bize yaptığı şey
Seninle daha fazla tartismak istemiyorum kardesim bu yorumun yeterli. Yani antep macinda 0-0 giden gol pozisyonu bulamadigin mac kapali defans degildi öylemi😅

Forza cimbomu engelledim.yeni acilan sitesi icin surekli basarilar ve tebrikler twiti rtliyo.biktim,yeter.burama kadar geldi.

Benim durum daha kötü

Ft gitmeliydi bence ve sadece burak göndermeyecekti,yinede ekibi iyi,transferler,yapılanma ,sponsorluklar,pilot takım derken sineye çektim belki toparlar diye

Hem ft kaldı,hem çöplerle uzattık,hem transfer sponsorluk pilot takım yok

Kendimi ç bank mağduru gibi hissesiyorum
yazık olmuş. seçim başlığında çığır açıcı postumu görseydin fikrin değişirdi ve bugun bu kadar mağdur olmazdın belki
1625172321022.webp

Forza cimbomu engelledim.yeni acilan sitesi icin surekli basarilar ve tebrikler twiti rtliyo.biktim,yeter.burama kadar geldi.
Kral yeni açıldılar bir zahmet reklam yapsınlar ilk tebrik mesajları bu. Medyanın sevilen isimleri orada olacak daha iyi olacaktır. Galatasaray medyası diye bir şey yok resmen bunu artık bozmaları lazım başarılar deyip geçelim.

ya bunun konuyla ne alakası var rengim demek isteneni anlamıyor musun
Senin dediginide anliyorum ama benim takildigim konu onyekuruyu bi cirpida silmeniz... babel arda dedigin 1 sene sonra gitmis olacak.. onyekuru hem sag hem.sol oynayabiliyor satabilirsin para kazanabilirsin.
Takimin iskeleti onyekuru kerem mohamed taylan marcao ile olmali

başka forumda özelden konuşan biri var.
toplu sorulara cevap vermiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt