- 1 Haziran 2015
- 28.226
- 19.670
- 2.148
bu transferden şikayetçi değilim aslında.evet
eleştirmek için hazırda mı bekliyorsun Motzart
ama büyük bir katkı beklemiyorum.
yerli transferinde genelde kazıklandığımız için tedirginim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu transferden şikayetçi değilim aslında.evet
eleştirmek için hazırda mı bekliyorsun Motzart
Bence de yabancı haklarımızdan birisini saçma sapan Yedlin 'e harcayana kadar Bünyamin Balcı 'ya o şansı verebilirizSağ bek Bünyamin Balcıysa bence ilk 11'i kapar Yedlin'den sessiz sedasız gelen ve izlediğim çoğu maçta beğenmiştim kendisini bazı maçlarda orta sahada oynamıştı kendisi. 1-2 milyon + Sekidika+ jimmy gibi takas ile çok iyi hamle olur.
@Umut Şimşek le görüşmüştü en son ona soralımSami kardeşimiz nerde, listeyi yapsın bir zahmet.
Baris Alper Yilmaz
Onyekuru
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Abdür gitti artık öyle bir şey olmaz diye umuyorumbu transferden şikayetçi değilim aslında.
ama büyük bir katkı beklemiyorum.
yerli transferinde genelde kazıklandığımız için tedirginim.

1.5+ oyuncudurBilmiyorum da başkan bein'e bağlandı az önce
Rakamlar pzts belli olur minvalinde konuştu
1.5 değil dedi rakama takas varmış bonus varmış
2024. baya var dahabu barısın sozlesmesi ne zaman bitiyordu?
kırmızılar için hazır mısın1.5+ oyuncudur
güzel ama pztesi basliyoruz
sami kim rtaşSami kardeşimiz nerde, listeyi yapsın bir zahmet.
Baris Alper Yilmaz
Onyekuru
o zaman 1.5 ideal2024. baya var daha
Aynen. Aynı şekilde Alparslan ve Aytaç Kara hamleleride önemli bence. Biri 27 biri 28 yaşında. Tutarsalar 3-4 yıl rahat götürürler.Yani biz şu anda sadece 8 yabancı özeline konuşuyoruz işte Kerem Taylan Emre Kılınç var elimizde gelirse Kaan 'ı kullanırız diye düşünüyoruz da yabancı sayısı her geçen sene düşecek bu yüzden Barış Alper Yılmaz gibi Bünyamin Balcı gibi bundan 2-3 sene sonrasında da kullanabileceğimiz oyunculara yönelmek bence hiç saçma değil
Yabancı kuralının değiştiğinden haberin yok galiba.Onyekuru alınmadı 4'e, elinde hazır oynattığın, tanıdığın oyuncu. Saçma sapan işlere girmezler umarım. İhtiyacımız olan oyuncu da değil gibi, illa yerli diye alınacaksa da makul bir fiyatla alınsın.
Ismi sami karakoc herhalde, geçen transfer dönemi listeyi o tutuyordu.sami kim rtaş
sami forum kurallarına ihanet ettiği için perma ban yediIsmi sami karakoc herhalde, geçen transfer dönemi listeyi o tutuyordu.
Karıştırmış olabilirim renktaş.