Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zekiyi lille de oynamaya basladiktan sonra duydum, nasil istedigin halde diyorsun ya? Öyle bi haber ciktiysa linkini alayim. Sonra porto cin/japon 2liginden hulku bulup cikarinca biz niye böyle olamiyoruz derler. Belki gelip estirecek ve biz 1.5 az bile vermisiz diyecez. Ne biliyorsun??

Seni bilmem ama ben bu formda Zeki’yi okudum çok defa link filana gerek yok. Eski mesajlara bak görürsün. İstanbulsporda oynuyorken yazıldı çizildi. Daha o zaman üye değildim. Ayrıca o zaman da beğenmiyordum şimdi de beğenmiyorum..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sadece üst seviye Avrupa ligleri için demedim, orta seviye olanları da kattım ki verdiğin örnek, gereğinden önce orta seviyeden üst seviye lige geçiş yapmış gibi görünüyor zaten...Herkes Messi-Mbappe gibi olamaz...

Yok ustat bahsettiğim şey, oyuncu 18 den sonra gelişmiyor hadisesi.Baya da gelişiyorlar.

Sınır gelmişken barış alper baya iyi hamle.Ben Keremin kanattan ziyade 8 numara da denenebileceğini bile dusunuyorum.Çunku o becerileri var.

Bu dediğin orta-üst seviye Avrupa ligeri için kesinlikle doğrudur. Ancak ülkemizde oynanan futbol, tempodan çok daha fazla fiziksel temasa prim tanıdığı için genç futbolcuların 22-23 yaşından önce üst seviyeye yükselip tutunabilmeleri çok zor maalesef, fiziken eziliyorlar...

Geçen yıl Ali Akman’ın kaç maçını izledim, aklı ile öyle güzel açığını kapatıyordu ki.. aklı ile oynayan Türk topçu çok az, alt yapı da olmayınca maalesef silinip gidiyorlar. Temel sorun eğitim yani alt yapı. O yüzden rüştünü ispat etmeyen hiçbir yerli topçuya 1,5 milyon vermemeliyiz.

Bir takım genç oyuncu alıyorsa ona mutlaka bir şekilde süre verecek, veremez ise verecek takım ayarlayacak.

E40hj8WWQAMtc1S

burak ince nasıl topçu ?

Geçen yıl Ali Akman’ın kaç maçını izledim, aklı ile öyle güzel açığını kapatıyordu ki.. aklı ile oynayan Türk topçu çok az, alt yapı da olmayınca maalesef silinip gidiyorlar. Temel sorun eğitim yani alt yapı. O yüzden rüştünü ispat etmeyen hiçbir yerli topçuya 1,5 milyon vermemeliyiz.

Ali gibi donanımlı çok az futbolcu çıkıyor. Ancak onda da mevki sıkıntısı olacak gibi...Özellikle izlemeye gayret ettim; net santrfor olmak için fiziği, forvet arkası için oyun anlayışı, kanat için yine oyun anlayışı ve sürekliliği yetersiz kalabilir gibi geldi bana. Aguiero' ya özeniyormuş, umarım onun yırtıcılığına bürünebilir zamanla ama işi hiç kolay değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt