Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.595
- 104.476
- 5.238
senin göt alırG.tumuze mi sokacaz olm o kdr kanat oyuncusunu. Onyekuru da gelecek muht.
Yunusta var bizde bu sene rotasyonda kalmalı sağ kanat için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin göt alırG.tumuze mi sokacaz olm o kdr kanat oyuncusunu. Onyekuru da gelecek muht.
Yunusta var bizde bu sene rotasyonda kalmalı sağ kanat için
Sağ açık içinde ben solak ve tecrübeli şutör bir futbolcu isterim açıkçası1-2 tane bu tür tecrübeli isim atmalıyız 11’e. Her oyuncu genç olacak diye bir şey yok.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim kadar rezil ve kendi seviyesinde olmayan oyuncuyu transfer eden başka bir takım yokdur evrende.Aldığı her oyuncu tutan bir takım gösterir misin evrende?
Rizeye icerde yenildik mi yine39/40
118 pts
Benim bildiğim milli takımında oynamış bir oyuncu artık yerli oyuncu olamıyor belki yanlış biliyorumdurViscaya Basak türk vatandasligi niye cikartmadi? Eskiden 5 sene sonra hakkin olmuyormuydu? Aynisi bizim Muslera icinde gecerli
39/40
118 pts
abartBizim kadar rezil ve kendi seviyesinde olmayan oyuncuyu transfer eden başka bir takım yokdur evrende.
Bizim çok ciddi oranda başarısızlığımız var. Bence bunu kabul edin.Bu konuda artık iş işten geçmeden çok ciddi tepkilerde verilmeli.
Mesela fatih hoca transferde bu kadar hatalı tercihler yapıyorken transfer işine karışmamalı.
Paulinho halleder renktaş hayvan gibi ayak varHoca farkindami bilmiyorum ama bizim için en kritik transfer duran top kullanan oyuncu olacak ligte duran top konusunda en kötü takımız aciz durumdayiz duran toplarda maalesef
Hayırlı olsun üzer bu transfer ama kabul eder bu ücreti Alex Teixeira
2.5 maas + 1.5 imza parasi bjk
Potansiyel olarak Ligi öttürebilir.Hayırlı olsun üzer bu transfer ama kabul eder bu ücreti Alex Teixeira
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sakatcao ve feguliden kurtulabilirsek anında almalıyız Paulinho fiziği hala diri ve üst düzey adam misal texeira istemem ben mental olarak daha gevşek bir adam Lincoln gibiPaulinho halleder renktaş hayvan gibi ayak var
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Salih ucanPotansiyel olarak Ligi öttürebilir.
Ljajici istemiyorlarmis.Salih ucan
De souza
Alex
Bu nasil bir os la
Subda atiba layiç hasiç falan var
Barisalim misenin göt alır