Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.590
- 104.471
- 5.238
ona vereceğimize Gedson a verelimGalatsaray, Olympiakos'un 10 numarası Fourtunis için 8 M €'luk teklif yaptı.
Sport Dog Greece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ona vereceğimize Gedson a verelimGalatsaray, Olympiakos'un 10 numarası Fourtunis için 8 M €'luk teklif yaptı.
Sport Dog Greece
Kum saatleri ne zaman başlayacak?
Onyekuru olmamis bu kadroyaherkes kadro yapiyor birtanede ben yapayim hayali bir keadro
Mustafa
Onyekuru Fortounis Kerem
Paulinho - Gedson
Emre - Marcao - Kaan - Yedlin
Muslera
Onyekuru olmamis bu kadroya
Emre yerine kendini yazsaydın keşke. dakika 30 da baldır tutacak.herkes kadro yapiyor birtanede ben yapayim hayali bir keadro
Mustafa
Onyekuru Fortounis Kerem
Paulinho - Gedson
Emre - Marcao - Kaan - Yedlin
Muslera
Sakat bir Emre'yi diri bir Omer Bayrama tercih ederim o yuzden onu yazdim , ben de yaslandim ve maasim yuksek yoksa kendimi yazardim tabiki ama kulubun maali durumu ortada.Emre yerine kendini yazsaydın keşke. dakika 30 da baldır tutacak.
ona vereceğimize Gedson a verelim
Zulümkuruyu begenmene uzuldum
Forumda bir Onyekuru ligin icinden gecer , fakat forumsuz oldugu vakat cekilmez durum oldugu dogrudur ama 2-3 milyona alabiliyorsak almamak mallikdir diye dusunuyorum.Zulümkuruyu begenmene uzuldum
Almayiz umarimForumda bir Onyekuru ligin icinden gecer , fakat forumsuz oldugu vakat cekilmez durum oldugu dogrudur ama 2-3 milyona alabiliyorsak almamak mallikdir diye dusunuyorum.
Almayiz umarim