Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takıntılı tiplerle tartışmak kesinlikle hata forumda. Merih'in ayağı rezalet baltanın teki , üst üste değil diye mesaj atmak bu gerçeği değiştirmiyor maalesef. Luyi prime döneminde çapraza çok iyi uzun top atıyordu , Merih hayatında isabetli uzun top atmış mı acaba ?

Atmis hemde baya cok atmis yine bos bir mesaj buyur izle :)

Simdi sil o mesajini birde ben takintiliymisim

Yunus, Baris Alper, Ogulcan, Kerem ve Henry/Transfer yeter kanat rotasyonu icin. Babel de normalde gitmez ve o da orda oynar.

Ardanin takimda olmasi genclere ayip

Bi fark yarattigida yok

Girsin teknik ekibe yeterrrrr

Luyi icin biri 8 degil 6 versin esek gibi aniririm o derece

O paralari verebilecek kulupler haril haril teknik stoper ariyor

Luyi gibi topculari alacak takimlar orta sira liglerin ortasira takimlari olur onlarinda max verecegi 3dur

Realiteden uzak hayalperest yorumlariniz komik otesi melih bey

Sizi acimasiz dunyanin, acimasiz gerceklerine davet ediyorum

Alice harikalar diyarinda luyiyi bende 8e satarim
Hadi geç bu işi. Bu adam gelirken Belçika’nın en iyi stoperiydi. 4M’e satanın aklından şüphe ederim.

Kaan ve Mert’in Luyi kadar maçı yok 4’ten açıyorlar kapıyı

BAE95096-D270-49BB-98D5-909C743C4C1B.png

Çok değil bir sene önce rakipte Neymar , Mbappe , İcardi , Di Maria falan var.

Di Maria bir ara ciddi anlamda ağlayacaktı. Her mücadelede canına okudu

bjk ersini nice'e satmış
bir an evvel yerli transferler bitirilmeli yoksa ellerindeki sıcak parayla can sıkabilirler

Konudan sapmayalım. Güzel bir soru ile sizlerle aklımdaki oyuncuyu paylaşmak istiyorum. Aynı Halil Dervişoğlu gibi aktif olarak takip ettiğimizi belirtmek isterim, Hollanda'da ki gelişmelere göre sürpriz bekliyorum.

.... ...... 13 Haziran 2003’te Zaandam’da dünyaya geldi. Bu şehir, Hollanda’da Türklerin yoğun bulunduğu şehirlerden. Beşiktaş’ın futbolcusu Oğuzhan Özyakup da Zaandam doğumlu. .... aslen Konyalı. Babası da kendisi gibi futbolcu ve her şeyden önce futbol sevdalısı. Daha çok küçük yaşlardayken babası onu kendi maçlarına götürüyormuş. Çocukluk çağlarında verdiği röportajlarda babasının Galatasaraylı olduğunu, dolayısıyla kendisinin de Galatasaray’ı desteklediğini ifade ediyor. Hatta o zamanlar en çok hoşuna giden ve örnek aldığı Türk futbolcu Arda Turan.

Luyindamayi 2 3 milyona verelim sonra adamı parlatip 15milyona satsinlar bizde izleyelim süper fikir

Ekli dosyayı görüntüle 127985
Çok değil bir sene önce rakipte Neymar , Mbappe , İcardi , Di Maria falan var.

Di Maria bir ara ciddi anlamda ağlayacaktı. Her mücadelede canına okudu

Cok degil mi? Mac 01.10.19 da oynanmisti. 3 ay sonra nerdeyse 2 sene olacak.

Luyindamayi almayi isteyen kulüp, oyuncu nerdeyse 2 sene önce ve agir sakatligindan önce bir macta gösteri performansa göre bonservis mi ödemesini bekliyorsun?

Biri 6 + 10% pay verirse satilir bence. Orda kendini toparlayip 15e giderse, nerdeyse tûm ödedigimiz parayi cikartmis oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt