Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben olsam Luyindamayı 8 m eurodan aşağı vermem.Ligde ondan iyi stoper çok az.Fizik olarak kimse yanına yaklaşamaz.Sakatlıktan sonra yokuş aşağı gitti.Kendi hataları var ama takım savunmasının da etkisi var hatalarında.Pandemiden sonra takımın başına gelmeyen kalmadı ve futbolcular mantalite olarak bi çöküşe girdiler.O ölü toprağı iyi bir yönetim ve konsantre bir Fatih Terimle atacağımızı düşünüyorum.Kontrat uzatılıp çok iyi bir teklif gelmedikçe en az 1 sezon daha bu takımda olması gerektiğini düşünüyorum.
Marcao iyi oynuyorken kendisi berbattı. Takımda çıkışa geçenler de vardı. Küme düşmüşüz gibi konuşmayı bırakalım artık. Gedson nasıl form arttırdıysa o da arttırabilirdi. Ama futbol Luyi'yi bırakmış gibi maalesef. 6'ya satılsın. Ayrıca ligde Luyindama'dan kötü çok az stoper var sen gidio ligin en iyi stoperi demişsin. Biraz objektif bakın. Bizim takımda bile Marcao ve Donk Luyindama'dan daha iyi. Szalai'yi Vida'yı falan saymıyorum zaten. Bence ligin en iyi stoperleri Marcao ve Szalai.

1 tane oyuncuya yaşlıda olsa para gömeceksek bu kesınlıkle paulinho olmalıdır ,texeiria iyi fakat lincoln gibi güven vermiyor bence

bu rize yi falloşş yapa yapa karımız yapa yapa çevire çevire yeter fatih ciğerimi söktün diye diye yenmeliyiz

yenmeliyiz yerine başka kelime koymak çok isterdim

yenmeliyiz dedikçe koyuyolar renktaş bunu napcaz

Maalesef arkadaşlar haberler doğru. Gs kayyuma devrediliyor yeni başkanı RtE, sportif direktirö Binmalı Yıldırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt