Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orta saha opsiyonlarinda muslera uzerinden saglam uruguay li oyuncular bulmak mumkun.

misal cagliari'ye gitmeden kapmamiz gerekirdi 2019/20 sezonunda...
*nahitan nandez....

*simdi roma,leeds pesinde... roma'yi bilmem(mou tarzini pek begenmiyorum, bu oyuncu da onun oyun formatina pek uygun degil kanimca), fakat tam bielsa'lik ve bizlik oyuncu profilidir izledigim maclardaki tarziyla...

ayni oyun anlayisinda,
sol beke, salt bek bakiliyorsa, en kestirme yol ;
huesca'li javi galan.......

o sanatı icra etmemizin zamanı gelmedi mi knk
terim(4).jpg

Vitese'den Bazoer ismi dolaşıyo.. izlediğim kadarıyla harika bir oyuncu.. Var mı Hollanda'dan arkadaş yorum yapabilecek?

Süle + Luyindama.. capraz bag sakatligi yok etti bu ikiliyi

Vitese'den Bazoer ismi dolaşıyo.. izlediğim kadarıyla harika bir oyuncu.. Var mı Hollanda'dan arkadaş yorum yapabilecek?

Karaktersiz ve sorunlu herif. Her gitti yerde sorun cikartiyor. Vitesse 2 kere kadro disi birakmis aldiklarindan belli. Son defasinda, 18 yasindaki oyuncuya tekme atmis ve arkasinda kaptanlari ve hocalari ile tartismis.

Bu arada bu ABD'li genç sol bek ihtiyacımız olan top tekniği yeteneğine sahip gibi videolardan.
Hızlı değil ama teknik kesinlikle var. İşlenirse epey iyi bir cevher çıkabilir ortaya.
Umarım gerçekleşir. Moreno'dan çok daha heyecan verici bir isim.

bekliyordum boyle bir haber... ustte de belirtmistim kendisine yonelik kisa bir yorum.
bielsa futboluna cuk oturacak profil bir oyuncu. italya da tepe kuluplere gecmesi de olagandi, fakat,bielsa faktoru agir basiyor ozellikle latin menseli yeteneklerde...

ayni mesajda ekledigim ispanyol sol bekte giderse sasirmam sahsen. ne diyelim, nokta atislara devam ediliyor tbrkler bielsa hocaya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt