Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 6.044
- 7.622
- 1.918
bende de engelliler gördüklerimden daha fazladır herhaldeGs cimbom forumu okuyorum ama forumun yarisi engelli bende.oyle yorumlar gormedim ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende de engelliler gördüklerimden daha fazladır herhaldeGs cimbom forumu okuyorum ama forumun yarisi engelli bende.oyle yorumlar gormedim ben
Az kaldiBurak İnce gelirse avatarımı lig başlayana kadar Fatih Terim yaparım.
Şen heycanlanmak mi iştiyon şeni yerim ben vasfoşOnyekuru beni yükseltmiyor artık tadı kaçtı.
Yine ayni hata nitelik_nicelik hatasına düşüyorsunuz üstad değil saydıkların 10 kisi daha olsun nicelik rakam olarak ooo Masallah pekii nitelik?? Bu listedekilerden hangisinin devamlıliğı var ?hangisi 30 mac surekli oynayıp katkı yapma kapasitesine sahip?Hangisini Sampiyonlar ligi macinda örnek Barcelona macında gözün kapalı koyabilirsin? Ha bu arada Onyekuruya değil ondan daha iyisine ihtiyac varKerem
Babel
Baris
Yunus
Kilinc
varken onyekuruya gerek var mi?
Bjk kazik
Şen heycanlanmak mi iştiyon şeni yerim ben vasfoş![]()
O halde hemen kadro;
---------------Muslera-----------
-----Kaan------Kjaer-----Marcao
BAY---Florentino---Gedson---Emre K.
---Berghuis---Mustafa---Kerem---
Adı bile geçmedi de bir önceki mesajımda belirttiğim üzere üçlü savunma için tam aradığımız adam. Temenni olarak yazdım.aldık mı kjaeri
Fernando döneminde sağdaydı daha çok ama tek tek tüm maçları takip etmedim zaten sol kanat oynaması da benim anlatmaya çalıştığım noktayı değiştirmiyor.Sol kanatta daha fazla oynadı diye hatırlıyorum...
Hayırlı bi iş yapıyon hayvan sever insanı severimbeslediğim sokak kedileri gupperi den daha fazla şey biliyordur