- 10 Haziran 2012
- 4.323
- 1.943
- 1.413
????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pep takımlarındaki oyuncularda çok var bu olay.İnşallah dediğin sebeptendir.
Bir de dikkat ettiysen Sivas'ta çatur çutur şut atan adam bizde topa vurmaya korkar oldu.
Tabii ki burda ona tanınan özgürlük ile, ordaki aynı olmaz. Ama bu kadar fark da olmaması lazımdı.
Yeni parlamis ve daha fazla piyasa yapmadan alak demis hoca herhalde.bjk falan da istiyodu bebeyibu b.a.y. önceki sene 3. ligde 19 maçta oynamış 18inde sonradan oyuna girip. nasıl iş bu anlamadım bizi mi şaapıyorlar
tyiğit gökoğlan da iyi koşular yapıyodu
inş onun gibi çıkmaz bu rizeli
Bu herifi kaç defa yazdım burada.Quaison Al-Ettifaqa gidiyormus. Maasi 2,2 milyon euro olacakmis. O paraya arabistana gidiyorsa, bize acaba kaca gelirdi? 1,5-1,7 arasi?
Yigit kiz gibiydi yav,baris erkek adama benziyoyiğit gökoğlan da iyi koşular yapıyodu
Evet Serdar Eylik videosunda bahsediyor. Bizdeki yedek topçuyu antrenmanda izleyip aldılar, çocuk üst ligde direkt iş yaptı vs dedi.bu b.a.y. önceki sene 3. ligde 19 maçta oynamış 18inde sonradan oyuna girip. nasıl iş bu anlamadım bizi mi şaapıyorlar
Kerem
Babel
Baris
Yunus
Kilinc
varken onyekuruya gerek var mi?
Yapma yav.yiğit gökoğlan da iyi koşular yapıyodu
3 kısa stoper...Kaan-sarkik bazoer-marcao
Çok rahat top çıkarırız savunmadan
cinsiyetçi yorumlardan sakınalımYigit kiz gibiydi yav,baris erkek adama benziyo