Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca düşünüyorum bilmiyorum ama bize mutlaka forvette lazım sadece Muhammed var ona bişey olsa yandik

Bence iyi transfer ama 1.5 milyon euro + oyuncu deniyor. O oyuncu kim acaba? Eren falan olmasin da.

bazoer.
vitesse de, letsch hocanin kullandigi varyasyon 3412(ofans ,pozisyon oyununda) , defans 532(mevcut hollanda milli nin kullandigi) geri 3lunun gobeginde yer aliyordu izledigim maclarda...
genel bazoer 'e baktigim vakit, 3lunun ortasinda ,kimi zaman one dogru dm gibi oynama profiline sahib gozlemledigim kadariyla...
*fiziksel ozelligini iyi kullanmasi, hava topu, oyun temposu,teknigi,pas ozelligi,driplingi ,uzaktan surpriz ayak disi sutlari duzgun vurmasi dikkatimi ceken ozelliklerindedi izledigim maclarinda...
*bu sezon feyenoord'a karsi ozellikle cok iyi bir mac cikarmisti 1-0 yendikleri 532 oynadiklari, haftanin takimina secildigi performansiyla.......

ustte belirttigim varyasyon dizilislerinde etkili olan bir oyuncu profili,..alinirsa diger varyasyonlarda ayni etkiyi gosterir mi... yoruma acik.

hollanda menseli oyuncular genellikle liglerinin ve milli takimlarinin oynadigi dizilisler de dikkat cekiyorlar kanimca. transfer edildikleri takimlar da benzer olusumlarda oynuyor veya yatkinlarsa, uyumlari daha kisa surede ve kolay oluyor gordugum kadariyla...
İnanılmaz bir tackle becerisi var ki stoper olarak kullanılmaya başlamasına da bu sebep oldu sanırım, yoksa Bazoer 'in ilk vitrin yaptığı dönem Ajax 'ta bayağı Box to Box orta saha olarak olmuştu

Dediğin gibi stoperi geçtim de uzaktan şutları, fiziksel özellikleri ve pas becerisi filan bir orta saha için bile fazlasıyla iyi. Tabii ne kadar iyi bir defansçı ? ordan emin değilim

Bugün bir video düşmüştü antrenmandan Fatih Terim antrenmanı kesip Alpaslan'a uyarıda bulunuyor "buradan çok net çıkmalıyız. Artık bize kimse, geçen sene ve evvelki sene olduğu gibi ..." diyor. Eğer gerçekten geçen sene Seri 'nin kullanılmasıyla başladığımız bu TerimBall dediğimiz oyuna kafayı takmış durumdaysa Bazoer 'i kullanır diyorum

Ama adı geçen Kaan veya Bazoer gibi oyuncuları alıp dörtlü defansta Marcao 'nun partneri olarak kullanmaya çalışırsak sonu hüsran olabilir. Ya Kaan 'ı alırsın üçlünün sağında kullanırsın ya da Bazoer 'i üçlü savunmanın ortasında yarım stoper gibi kullanırsın. Bakalım gördüğüm kadarıyla uzun zaman sonra ilk defa belli bir sistem üzerinde o oyunu oynamak için oyuncu arıyoruz, eskiden bizim takımın transferleri " Şu takımda bir oyuncu var bak çok iyi bir oyuncu kesin transfer etmeliyiz" kafasında geçiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt