Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu: "Barış Alper Yılmaz için yazılan rakamlar doğru değil. Galatasaray ile kesin olarak pazartesi oturup konuşacağız. İnşallah bu iş olur. Galatasaray'da Türk futboluna yararlı olacağına inanıyorum." (BeIN Sports)

Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu: "Barış Alper Yılmaz için yazılan rakamlar doğru değil. Galatasaray ile kesin olarak pazartesi oturup konuşacağız. İnşallah bu iş olur. Galatasaray'da Türk futboluna yararlı olacağına inanıyorum." (BeIN Sports)
Galiba kazık yedik

Kadro aynı, gündeme gelen isimler bizden gidenler yine,biz baska oyuncu bilmez miyiz???

Daha farklı isimler görme vaktidir artık hem kalite artmalı hem taraftar etkilenmeli hemde daha iyi futbol bu sene

Yeter artık dönüp dönüp aynı isimleri konustuğumuz

inşallah olur dediğine göre henüz anlaşma yok.

Pay olmayacagini söyledimi? Pay varsa, belki pay yüksektir ve onun yüzünden bonservis 1,5 dan azdir ve üstüne Ali Yavuzu yada Atalayi vermistiriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt