- 28 Temmuz 2019
- 46.805
- 47.919
- 3.683
sanmam bu kulübe genç yerli sokulacağına genç yabancı sokulması taraftarıyımHepsi de muthis bu keretalarin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanmam bu kulübe genç yerli sokulacağına genç yabancı sokulması taraftarıyımHepsi de muthis bu keretalarin
ne diyem soksunlar mademsanmam bu kulübe genç yerli sokulacağına genç yabancı sokulması taraftarıyım
Paulinho ve gedson gelmiyor luyindamay teklif yok Berghuis ajaxta
bir ümit takipteyim araya girmeliyizBjk acikladi mi salihi
berki ne yapıp edip kazanmaliyiz,cok yetenekli
Texeira daha ulkeye gelmeye ikna olmadiki.olsa bizde fbde teklif yapar.cok teklif almis10 noya yıldız iyi olurdu teixeira bjkye gidecek gibi paulinho şart
Bjk acikladi mi salihi
kaynak adım gibi tırt ama olsun
Ercan sacma yabanci sayiliyorSalih ozcanburak ince
eren dinkci
ercan kara
ismail cokcalis
![]()
Kefilim.(topsuz oyunu icin kefil olamam. Top rakipteyken pek analiz edemiyorum.topculari)
Nerden izleyeceksin ustat ben maçlarını bulamadim
Vkdan ugrasip bulmustum 1 macini o kadar.
Gurpeginin kankisi yazmis.bize anlat halili,onyekuruyu,ercan karayi,kaan ayhani gurpegi demis ya gecen sozlukte kaide midir kural midir nedir o arkadasErcan sacma yabanci sayiliyor
Dogrudur yine yabanci sayiliyor gereksiz benceGurpeginin kankisi yazmis.bize anlat halili,onyekuruyu,ercan karayi,kaan ayhani gurpegi demis ya gecen sozlukte kaide midir kural midir nedir o arkadas
Sacma yaniNasıl yani