Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tempo
Adam eksiltme \ çalım
Sıfıra inip orta yapma
İsabetli şut
Penaltı alma
Defansa yardım
Asist yapma kabiliyeti
Ver kaç/Ara pas
Top kontrolü

Şu saydığım elimizdeki adamlarda bunların kaçı var reis? Bizim lig için bile yetersizler GALATASARAY gibi büyük bir takıma.
westhamdaki soso kanattı bize gelen 10 numaraya devşiriliyor kendi kendine kanat dediğin uçar kaçar

4lü defans kurgularında Kaan'ın yeri yok ya. Terim'in kafasında ne var bilmiyorum ama inş can sıkmaz
Dediğin gibi de , Donk'un tüm zaafiyetlerine rağmen , sene boyu oyun kurma becerisi daha iyi diye kullandık.

Kaan bizi ligde idare eder de , avrupada dörtlü oynarsak , Marcao-Kaan ikilisinin sıvama ihtimali yüksek.

Sağ bek , stoper , 6 numara , döndüre döndüre kullanırız muhtemelen , bu yüzden hoca sever sırf.

Romdhane 6 numara oynar mı acaba? Paulinho gelecekse Florentino’ya pek ısınamadım. Aslında ihtiyacımız olan Serie B’deyken para olmadığı için alamadığımız Bennacer. Romdhane o tarz olabilir mi diye düşünüyorum. Joey Veerman’da olabilirdi ama çift hane isterler bu sene artık, onu kaçırdık.

kaldır şu avatarı
yakışır @Vasfi Vural

resim_2021-06-27_125732.webp

Şu Lyon’a giden Türk stopere bulaşalım. Cenk di galiba, orada antrenmana çıkması bile sonuç atlatmıştır.

Romdhane düşük maaşla gelecekse gelsin,ilginç bi hikayesi olabilir ama inşallah planlamayı onun üstünden yapmayız ilk başta rotasyon olarak düşünülmeli. Orta sahanın şakası olmaz

Romdhane düşük maaşla gelecekse gelsin,ilginç bi hikayesi olabilir ama inşallah planlamayı onun üstünden yapmayız ilk başta rotasyon olarak düşünülmeli. Orta sahanın şakası olmaz
8 değil mi o adam? PSV maçı için alınıyor o adam kesinlikle. Gedson'un Ağustos'a uzama ihtimali olduğu için şimdilik 8'de onunla idare edeceğiz. Gedson geldiğinde yedeği Romdhane olacak işte. İyi de olur bence.

Kaan , Yunus, Kerem, Alper Yılmaz , Taylan . Bayağı genç iyi oyuncu oldu. Bunlara 2 tane daha genç Türk eklersek yabancılara yönelebiliriz

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt