Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfermarkt’a gore Ismail Cokcalis ekim ayinda donecek. Duz bir oyuncu degil izledigimde begenmistim. 1 yil sozlesmesi kaldi, dondugunde performansini takip edip devre arasinda ucuza kapmak lazim. Bunyamin Balci’yi ise izledigim maclarda begenmedim.
Bu sene almazsak Fener alır bu çocuğu.

Okan oruc kim yav sallamis
1624805339459.webp

Ertanin yurt ici haberlerine inaniyorum ama yabancı uyruklu haberlerine zerre inanmiyorum.aliou deng haberleri daha once de cikmisti,haber bulamamis belliki yarmolenko haberi de yalan

Ortada bir fiyatlandırma kesin olarak var mı kimden 2,5 bonservis isteniyor kimden ne kadara kiralıyoruz bu parayı bilmiyoruz. Her mevki için vardır listenin başı ve sonuyla ilgili maliyet farkları. Florentino’nun 1 sene kiralık istendiğini kim söyledi ki sana ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orada burada haberler dönüyor zaten gedson ve florentin için kiralık diye

Elenmeyi boyle kabul ediyorsak çıkmayalım hiç maça daha iyi
Artık
96-00 gssi
2002 trsi yok rtaş herkese kafa tutan

Çek bi letonya dönemleri bitti,artık gruplara bile katılacak takım olmayacak milli takım çırpınıyo

Seviye bu kabul edelim,kabul etmesekte rangers gelip patates ediyo zaten,rio avede ediyo,fbyi saymıyorum zaten yoklar,gallerde ediyo

Nasıl başak 5 senede taraftarı olmamasına rağmen yapılana yapılana gelerek şamp oldu bizde eskisi gibi yapılanarak hem lige tekrar ambargo koyabiliriz hemde avrupada bişeyler yapabiliriz

Önce seviyemizi bilicez sonrada o seviyeyi ne kadar artırmamız gerektiğini

Yalan bi habere yorum yapamam, kendinizi bosa yormayin sizde.mart 2021deki haberlere bakip aliou dengi gormek zor degil

Bu Dieng,Etebo’dan hallice bir tip. Yani youtube görede karar verilmez ama göz var izan var. Beğenmedim ben. Flo’yu alabiliyorsak alalım yoksa farklı birini bulmak lazım.

kaan ayhan bize şöyle bi opsiyon da sunuyor. 3lü oynamak için illa 3lü defans çıkmak gerekmiyor artık. örneğin mariano nagatomo varken hoca soldan sağa asimetrik 3lü oynatıyordu aslında. kaan'ın da epey sağ bek deneyimi olduğu için, hücumcu bir sol bek ile bu sefer sağdan sola kayan bir 3lüyü çok rahat oynatabilir özellikle problemli maçlarda.

italya da lorenzo'yu içe kaydırıp geride bırakıp, spinazzola'yı tamamen ileri salıyor. aynı şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt