Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.301
- 6.050
- 1.483
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Burnu çok hoşuma gitti
Kral bende videolara bitmistimVideolarda çok beğendim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nerede izledin acaba eteboyla alakası yok adam tam bir 6 numara fişekBu Dieng,Etebo’dan hallice bir tip. Yani youtube görede karar verilmez ama göz var izan var. Beğenmedim ben. Flo’yu alabiliyorsak alalım yoksa farklı birini bulmak lazım.
TR'nin en büyük takımında oynayacak çünkü
YouTube yazdım oraya hacım okumadın herhalde.Nerede izledin acaba eteboyla alakası yok adam tam bir 6 numara fişek
Bunun ayağı iyi yav. Etobonun ayağı tahtaydı alakası yok 2 sininBu Dieng,Etebo’dan hallice bir tip. Yani youtube görede karar verilmez ama göz var izan var. Beğenmedim ben. Flo’yu alabiliyorsak alalım yoksa farklı birini bulmak lazım.
Git tekrar izle. Adam 6 numaraYouTube yazdım oraya hacım okumadın herhalde.
İnan kral, ertan süzgün transferde fena değildir.Aliou dengin muhtesem bi fizigi var.oyi yorumlar okudum hakkinda ve manchster united istemiş afrika basinina gore.iyiyse gelsin ama habere inanmiyorum
Zor transferdir o zaman mohamed gibiBu Dieng isi Mart ayinda ortaya çıkınca haberi yapan gazeteciye sormuştum. Çok zor falan diyordu