Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Kemik ödemi ne demek abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ödem nerede olursa olsun sıvı artışı demektir bazen enfeksiyon, travmaya bağlı olur. Kemikte ödem genellikle travmaya bağlı olur halk tabiri ile "kemik ezilmesi"Kemik ödemi ne demek abi
İnşallah ya vallahi öyle üzülmüştüm ki şampiyonluğu kacirasak bu kadar uzulmezdim
Lütfen doğru olsun. Kaç hafta sürer?
Yahu benim dedem de savaşa gitmiş, ben de mi gideyim?bazılarınız 14 sene şampiyonluk bekleyen abilerimizin zamanında yaşasaydınız fanatik febeli olurdunuz. ilk hazırlık.macinda ;takım rezil 30 futbolcu lazım diyenler, olumlu duyumlara yalan, dolan kolpa.deyip olumsuz yorumlarda daha hiç birsey ortada yokken yönetime saklayanlar ve yeterki duyum olumsuz olsun hemen karalar bağlayanlar cidden çok degisiksiniz
Engelle buttonu varYav birazcık şu TR'ye dikkat et be birader. Forumda senin kadar leş yazan başka biri daha yok ya
Eğer öyleyse PSV maçına yetişir sezonu kapattı diye üzülüyorduk
feg’te yetenek olduğunu belirttiğin iyi oldu hocam çözemedik bir türlü senelerdirAbartmayın beyler o kadarda kötü değiliz tamam Ömer arda falan gereksiz adamlar kendimce yorumlarsam
Feghouli:yetenek var ama fizik futbolu bırakmış artık
Babel:Her zamanki gibi iyi sadece maçı iplemedi
Ali Yavuz:Galatasaray seviyesinde değil
Yunus Akgün:Galatasaray seviyesinde değil
Ömer Bayram:Yetersiz
Arda:yetersiz
Emre Taşdemir:İyi ama sakatlık sorunları olan bir isim
Luyindama:Ben hala güveniyorum düzenli oynarsa formayı alır
Alpaslan:Yedek stoper olarak iş görür
Aytaç:Ozan tufandan falan iyi topçu bence ama bizim için yedek olur sadece
Yedlin:Yedekten öteye gidemez bizim kadroda iyi bi yedek olur anca
Emre kılınç:Benim beğendiğim bir isim çalışkan bi oyuncu oyun tarzı dikine seviyorum yedek orta saha olarak her zaman kullanılır
Erkan süer: çok oynamadı ama ben beğendim topla ilişkisi güzel top ayağına yakışıyor bence şans verilmesi gerekli
Leş gibi Türkçen varEngelle buttonu var![]()