Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sofi nası oynadı 10’da izlemedim maçı da 11 olur mu bizde
ben macta bizim adimiza en begenmedigim kendisi oldugunu gozlemledim.
son paslarda fazla ayaginda topu tutmasiyla cevresindeki oyuncularimizda dolayisiyla baski altina markaj altina alindilar. pas gec tercihi,kararsizligi,oyunu bir kac metre de oynamasi ile hali saha gorunumu izlenimi veriyordu toplu topsuz.

ilk yarida emre kilinc onunden arkaya sarkiyor feg halen pasi zamaninda atmiyor ya da topu olduruyor, yedlin sagdan ellerini kaldiriyor feg halen ball hog'luguna devam ediyor, diyagonal paslari da dusunmuyor. emre,omer, aytac,arda bunlardan misal bu tur pas denemeleri gorduk az da olsa.

arda oyuna girdikten sonra aytac la al verler bile bilincli ve daha kararlilikta idi pasin ayaktan cikis ve tercihler de. rakibi de rahatsiz etme konusunda arda nin bir iki pozisyonda yerde top kapmaya calismasi cabalamasi da ayri dikkatimi cekmisti ozellikle rakip defansin cikmasini engellemek adina.....

feg den nasil bir verim dusunuyor hoca acikcasi merak ediyorum. bir ara arda feg,aytac ayni anda sahadaydi, kanimca arda varken sahada, feg'in olmasi bile basli basina yanlis,mevcut oyuncu duzeni ve dizilisinde....

Dur la bu kadroyla oynamayız herhalde. 7 futbolcu değişir burdan en az
Muslera
Fatih
Omar
Yedlin
Luyi
Marcao
Donk
Alpaslan
Ömer
Taşdemir
Aytaç
Taylan
Arda
Akbaba
Feg
Babel
Kerem
Oğulcan
Falcao
Mohamed

20 kişi etti

Yukardakiler takımda kalacaklar %90

Gedson,kuru,halil ide alsak bile geçen senenin kadrosunu korumuş oluruz sadece

23 kişi oldu zaten çeri çöpü, altyapıdan kalacakları,gitmek istemeyecekleride yazmadım daha

Tek çare elleri açıp yaradana yukardaki 20-25 topçunun pokemondaki charmenderın charizarda evrilmesi gibi evrilmeleri için dua etmek

ben macta bizim adimiza en begenmedigim kendisi oldugunu gozlemledim.
son paslarda fazla ayaginda topu tutmasiyla cevresindeki oyuncularimizda dolayisiyla baski altina markaj altina alindilar. pas gec tercihi,kararsizligi,oyunu bir kac metre de oynamasi ile hali saha gorunumu izlenimi veriyordu toplu topsuz.

ilk yarida emre kilinc onunden arkaya sarkiyor feg halen pasi zamaninda atmiyor ya da topu olduruyor, yedlin sagdan ellerini kaldiriyor feg halen ball hog'luguna devam ediyor, diyagonal paslari da dusunmuyor. emre,omer, aytac,arda bunlardan misal bu tur pas denemeleri gorduk az da olsa.

arda oyuna girdikten sonra aytac la al verler bile bilincli ve daha kararlilikta idi pasin ayaktan cikis ve tercihler de. rakibi de rahatsiz etme konusunda arda nin bir iki pozisyonda yerde top kapmaya calismasi cabalamasi da ayri dikkatimi cekmisti ozellikle rakip defansin cikmasini engellemek adina.....

feg den nasil bir verim dusunuyor hoca acikcasi merak ediyorum. bir ara arda feg,aytac ayni anda sahadaydi, kanimca arda varken sahada, feg'in olmasi bile basli basina yanlis,mevcut oyuncu duzeni ve dizilisinde....
umarım giderde 1 sene daha kanser olmayız

Kaan ayhan yuksek ihtimal bitti gibi haberlere bakilirsa.berguisin bizi düşünmesi,yuksek teklifle ikna olma ihtimali bile guzel.paulinhonun gelmeyi kabul etmesi ve istemesi olumlu.ucreti de hallolur insallah.aloui deng de iyiyse gelsin zaten
hiçbiri gelmesin şu ali denk gelsin beni inanılmaz heyecanlandırdı kara boğa

Alex moreno da bitmişti bu berke gore,ama hala aciklanmadi.ondan inancim azaldi,fakat yine de dikkate deger yazdiklari
hazirlik macimizi baz alirsak;
betis de izledigim turde sahada olsaydi, moreno bugun soldaki olusumlarda cok katki verir,ofansif anlamda...
hatta imza atmis bugun forma giymis olsaydi ,ordan skor olusumu almamiz olasi idi kanimca.
her ne kadar defansif yonu ofansif yonune gore eksik olsa da, bizim mevcut oyunu one yigan,rakip alanda topu tutmamiz kurgusunda verim verecektir diye dusunuyorum izlediigm betisli moreno.

Pili bitik hic bir orta saha almamamiz lazim. Devir zimba gibi oyuncularin devri.

Paulinho vs boş işler.
Sadece orta saha değil mümkünse forvet oyuncundan kalecine kadar böyle oyunclar ile kurgulaman gerekiyor takımı. Dumfries 'i izliyoruz uzun zamandır böyle bek performansı izlemedim ben adam korkunç resmen

Dünyanın dört bir yanını gezip Ander Capa gibi Franck Kessié, Jhon Córdoba gibi oyuncular bulmak lazım mesela bu adı geçen Aliou Dieng beni o yüzden heyecanlandırdı

Adamın cüssesine bakınca bana bulaşma diyor resmen

Muslera
Fatih
Omar
Yedlin
Luyi
Marcao
Donk
Alpaslan
Ömer
Taşdemir
Aytaç
Taylan
Arda
Akbaba
Feg
Babel
Kerem
Oğulcan
Falcao
Mohamed

20 kişi etti

Yukardakiler takımda kalacaklar %90

Gedson,kuru,halil ide alsak bile geçen senenin kadrosunu korumuş oluruz sadece

23 kişi oldu zaten çeri çöpü, altyapıdan kalacakları,gitmek istemeyecekleride yazmadım daha

Tek çare elleri açıp yaradana yukardaki 20-25 topçunun pokemondaki charmenderın charizarda evrilmesi gibi evrilmeleri için dua etmek
Donkun sözleşmesi bitti. Ogulcan kiralık gider. Fegde gider bence sonlara dogru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt