ben macta bizim adimiza en begenmedigim kendisi oldugunu gozlemledim.
son paslarda fazla ayaginda topu tutmasiyla cevresindeki oyuncularimizda dolayisiyla baski altina markaj altina alindilar. pas gec tercihi,kararsizligi,oyunu bir kac metre de oynamasi ile hali saha gorunumu izlenimi veriyordu toplu topsuz.
ilk yarida emre kilinc onunden arkaya sarkiyor feg halen pasi zamaninda atmiyor ya da topu olduruyor, yedlin sagdan ellerini kaldiriyor feg halen ball hog'luguna devam ediyor, diyagonal paslari da dusunmuyor. emre,omer, aytac,arda bunlardan misal bu tur pas denemeleri gorduk az da olsa.
arda oyuna girdikten sonra aytac la al verler bile bilincli ve daha kararlilikta idi pasin ayaktan cikis ve tercihler de. rakibi de rahatsiz etme konusunda arda nin bir iki pozisyonda yerde top kapmaya calismasi cabalamasi da ayri dikkatimi cekmisti ozellikle rakip defansin cikmasini engellemek adina.....
feg den nasil bir verim dusunuyor hoca acikcasi merak ediyorum. bir ara arda feg,aytac ayni anda sahadaydi, kanimca arda varken sahada, feg'in olmasi bile basli basina yanlis,mevcut oyuncu duzeni ve dizilisinde....