- 2 Temmuz 2011
- 140.022
- 60.151
- 5.628
Hepsi gelsin yahiçbiri gelmesin şu ali denk gelsin beni inanılmaz heyecanlandırdı kara boğa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsi gelsin yahiçbiri gelmesin şu ali denk gelsin beni inanılmaz heyecanlandırdı kara boğa
Bu van anhalot da ne gordunuz anlamadim bizde bek yok diyemi begendiniz topu alip geriye vermekten baska bir halta yaramdi hucumu cok zayif bizim ligin beki teknik hucumcu olacak rosie gibi
Bu herif kesinlikle gelmesin. Ekipte zaten hollandalı sex çetesi var.Yuruyerek oynamasina ragmen 65de oyundan cikti 3 macta. Gelip burda salarsa hic cekilmez. Salacak bir tipi de var acikcasi istanbul gecelerinden toplama ihtimaliz yuksek.
Alioski yi al o haldeVan iyi herif de kondisyonu iyi degil. Tr icin yeterli olur Gerci. Bir de oyun icinde cok tembel o huyunu sevmedim.
Morenonun begeniyorum hucum yonunu,ve mac zordayken maci çözecek oyunculardan biri oldugunu düşünüyorumhazirlik macimizi baz alirsak;
betis de izledigim turde sahada olsaydi, moreno bugun soldaki olusumlarda cok katki verir,ofansif anlamda...
hatta imza atmis bugun forma giymis olsaydi ,ordan skor olusumu almamiz olasi idi kanimca.
her ne kadar defansif yonu ofansif yonune gore eksik olsa da, bizim mevcut oyunu one yigan,rakip alanda topu tutmamiz kurgusunda verim verecektir diye dusunuyorum izlediigm betisli moreno.
Evren beşiktaşlı mi renktas sanki öyle bir mana sezinledim sendesen niye böylesin
umarım giderde 1 sene daha kanser olmayız
Yedlin neden transfer edildi ? EPL görmüş diye şimdi eminim van Aanholt da aynı sebeple isteniliyor bir oyuncunun senelerdir EPL 'de forma giyiyor olması iyi futbolcu olduğu anlamına gelmez ki bence Alioski 'de istediğimiz sol bek değil daha doğrusu adam sol bek bile değil. van Aanholt 'un istenmesinin tek sebebi Hollanda Milli takım oyuncusu olması ve EPL etiketi olması. Bu adamlar geleceğine keşke Saracchi devam etseydi deriz gibime geliyor 2-3 ay sonra, adı geçen isimlere baktığımda. Eğer başka bir alternatif yoksa Alex Moreno diğerlerine kıyasla 1 tık daha iyi gibi geliyor bana yani en azından hatırladığım kadarıyla Rayo döneminde işin hücum tarafında güçlü bir oyuncuydu sol kanadı başlı başına kullanır işte gelirseBu van anhalot da ne gordunuz anlamadim bizde bek yok diyemi begendiniz topu alip geriye vermekten baska bir halta yaramdi hucumu cok zayif bizim ligin beki teknik hucumcu olacak rosie gibi
Buz kovası yok mu bu havada iyi giderdiEkli dosyayı görüntüle 128143bacak frikigi vermis gobuscan![]()
Iyi olduklarini biliyorum zaten. Umarim kafasini karistirmazlarKenan Karaman’ın menajerinin paylaşımı. https://t.co/Hn9C3RqbrT
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 128143bacak frikigi vermis gobuscan![]()
Gorulmuyorki ne paylasmisKenan Karaman’ın menajerinin paylaşımı. https://t.co/Hn9C3RqbrT
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi