Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu van anhalot da ne gordunuz anlamadim bizde bek yok diyemi begendiniz topu alip geriye vermekten baska bir halta yaramdi hucumu cok zayif bizim ligin beki teknik hucumcu olacak rosie gibi
tapatalk_1527326015576.gif

Yuruyerek oynamasina ragmen 65de oyundan cikti 3 macta. Gelip burda salarsa hic cekilmez. Salacak bir tipi de var acikcasi istanbul gecelerinden toplama ihtimaliz yuksek.
Bu herif kesinlikle gelmesin. Ekipte zaten hollandalı sex çetesi var.

lequipe montepeillerin belhandadan vazgeçtiğini söylemiş ardından Fatih Terimin geri dönüşüyle galatasaraya geri dönebilir yazmışlar. Beinsportta gördüm şimdi.

Bunu yaparsa en büyük hain ilan ederim hocayi

hazirlik macimizi baz alirsak;
betis de izledigim turde sahada olsaydi, moreno bugun soldaki olusumlarda cok katki verir,ofansif anlamda...
hatta imza atmis bugun forma giymis olsaydi ,ordan skor olusumu almamiz olasi idi kanimca.
her ne kadar defansif yonu ofansif yonune gore eksik olsa da, bizim mevcut oyunu one yigan,rakip alanda topu tutmamiz kurgusunda verim verecektir diye dusunuyorum izlediigm betisli moreno.
Morenonun begeniyorum hucum yonunu,ve mac zordayken maci çözecek oyunculardan biri oldugunu düşünüyorum

Ben alex moreno transferinin olmasini istiyorum,o hucum yönüyle bu lig icin cok iyi

umarım giderde 1 sene daha kanser olmayız

ahmet,

feg gitmese de, ben sahsen bugun ku macta ozellikle arda sahadayken hatta topla cok bulusan aytac,emre kilinc gibi profil oyuncularimiz var ken, artik feg gibi ; duran, statik oynayan,top ezen,rakibi karsilamayan,oyunu bir kac metrede oynayan,kondisyonu, bu yastaki arda dan bile geride olan(sezon ici ozellikle) bir oyuncunun bugun bahsini ettigim isimlerle ayni anda sahada olmasi bile basli basina hata. yani kurgu da taktikte ,oynadigimiz duzen de anlayista formsuzlugu,bitikligi birak,artik luks bile.

bir sezon ozelinde sezon sonuna dogru form yakalar diye bekleyip ,- hangi sezon tek devre bile katki verdigini taraftar unuttu bile... ozellikel son iki sezondur sundugu performansa yorum bile getirmek istemiyorum acikcasi...
bugun de sahada gorunce, acikcasi sasirdim,sezon basi hazirlik donemi olmasina ragmen.

artik bu tur ,birak tam sezonu, yarim sezon bile verim veremeyen oyunculari, ucreti bakmaksizin gondermek gerekir,kadroda tutacagimiza,kiraya verelim maasinin yarisini bile odeyelim. yeterki aldigi sureleri efektif bir oyuncumuzla kullanalim.

Bu van anhalot da ne gordunuz anlamadim bizde bek yok diyemi begendiniz topu alip geriye vermekten baska bir halta yaramdi hucumu cok zayif bizim ligin beki teknik hucumcu olacak rosie gibi
Yedlin neden transfer edildi ? EPL görmüş diye şimdi eminim van Aanholt da aynı sebeple isteniliyor bir oyuncunun senelerdir EPL 'de forma giyiyor olması iyi futbolcu olduğu anlamına gelmez ki bence Alioski 'de istediğimiz sol bek değil daha doğrusu adam sol bek bile değil. van Aanholt 'un istenmesinin tek sebebi Hollanda Milli takım oyuncusu olması ve EPL etiketi olması. Bu adamlar geleceğine keşke Saracchi devam etseydi deriz gibime geliyor 2-3 ay sonra, adı geçen isimlere baktığımda. Eğer başka bir alternatif yoksa Alex Moreno diğerlerine kıyasla 1 tık daha iyi gibi geliyor bana yani en azından hatırladığım kadarıyla Rayo döneminde işin hücum tarafında güçlü bir oyuncuydu sol kanadı başlı başına kullanır işte gelirse

Macin heyecanina kalbim dayanmadi uyuyakalmışım yav. Muhammedin durumu belli oldumu

Galatasaray Yönetimi, Fatih Terim'in isteği doğrultusunda Edin Visca için Başakşehir Kulübü'yle görüşmelere bu hafta başlayacak.

Başkan Burak Elmas, teknik direktör Fatih Terim'in talep ettiği kadroyu kurabilmek için kesenin ağzını açmış durumda. Fenerbahçe'nin de uzun süredir transfer gündeminde yer alan Visca'nın bonservisi için, paranın yanı sıra kadrodaki bazı oyuncuların takasta kullanılması da düşünülüyor.

Fanatik'in haberine göre, Sarı-Kırmızılı kulüp, Visca transferinde sürecin uzamaması için ne gerekiyorsa yapacak. Hatta yönetime yakın kaynaklar, pazarlıklarda beklenen mesafenin kat edilememesi halinde, görüşmelerin kulübe zarar vermemesi adına sonlandırılacağı ve vakit kaybedilmeden alternatif isimlerle görüşüleceği bilgisini aktarıyor. Asıl hedef ise Visca'yı, Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme turundaki PSV maçlarından önce transfer ederek UEFA listesine yazdırabilmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt