Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Visca düşüşe geçmiş bir oyuncu artık, 23 yaşındaki onyekuruyu tercih ederim.
Galatasaray Yönetimi, Fatih Terim'in isteği doğrultusunda Edin Visca için Başakşehir Kulübü'yle görüşmelere bu hafta başlayacak.

Başkan Burak Elmas, teknik direktör Fatih Terim'in talep ettiği kadroyu kurabilmek için kesenin ağzını açmış durumda. Fenerbahçe'nin de uzun süredir transfer gündeminde yer alan Visca'nın bonservisi için, paranın yanı sıra kadrodaki bazı oyuncuların takasta kullanılması da düşünülüyor.

Fanatik'in haberine göre, Sarı-Kırmızılı kulüp, Visca transferinde sürecin uzamaması için ne gerekiyorsa yapacak. Hatta yönetime yakın kaynaklar, pazarlıklarda beklenen mesafenin kat edilememesi halinde, görüşmelerin kulübe zarar vermemesi adına sonlandırılacağı ve vakit kaybedilmeden alternatif isimlerle görüşüleceği bilgisini aktarıyor. Asıl hedef ise Visca'yı, Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme turundaki PSV maçlarından önce transfer ederek UEFA listesine yazdırabilmek.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durun ya hemen takımı gonmeyin daha ilk hazirlik maçı Luyindamada Ali yavuzda gayet iyiydi ayrıca Alpaslan ile Aytaç da ilk maç olmasına rağmen idare ettiler daha bu takıma yükleme yapıldıkça daha iyi olacaklar daha gelecekler var Ömer ile Emre Taşdemir gereksiz kontrat yapmayacaklardi ama oldu hayırlı olsun bu takıma yedekte lazım

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben alex moreno transferinin olmasini istiyorum,o hucum yönüyle bu lig icin cok iyi
tum sezon ozelinde,betis'in bu sezon izledigim maclarinda defans bolgesel denklemindeki zayif yonu idi. bunda hocanin kullandigi taktik olusumun da etkisi vardi. bizim tarz oynatan hoca, moreno orta ve on de bolca bulundugu icin, ani kontralar ve veya arkasina bilincli atilan toplarla(rakip stoperlerin uzun paslari, rakip ortasahalarin paslari) tehlikeli oluyorlardi. *moreno konusu transfer sezonu basladigindan o siralar mesajimi eklemistim > alinacaksa ,arkasini toplayacak stoper,dm olmali sayet kendisinden onde,ofansif katki agirlikli faydalanilmak isteniyorsa.

genel denklemde: saracci versus yaparsam, sahsen moreno>saracci.

Sol tarafta Omer Bayram ve Kenan Karaman he

var bi hayalimiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt