Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyma Hurma'da bekliyor , herkesin deli gibi övdüğü hocayı Galatasaray'a beleşe göndersek de yardımcı olsa diye :D

nöbet ilerlemiyor , eskiden bir meme bakardım 10 sayfa geçerdi.

ben en iyisi yabancı makale okuyayım biraz.
giphy.webp

Farioli neden yardımcılığı kabul etsin hali hazırda teknik direktörlük yapmıyor mu bu eleman

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

işte tam da bu nedenle acaba sonraki hoca olma projesi mi sunuldu diyorum

başkan ve hoca belki durumu anlatıp atıyorum seneye hocanın bir üst levela çıkacağını ve kendisinin hoca olacağı bir proje sunmuşlarsa kabul etmez mi ki?

italyaya dönerse belki etmez de karagümrükten sonra böyle bir teklife hayır demeyebilir belki

Farioli neden yardımcılığı kabul etsin hali hazırda teknik direktörlük yapmıyor mu bu eleman

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yapıyoda daha geçen çağdaşın yardımcısıymış yakın zamanda

Td olmuşken gel yardımcı ol dersen kabul etmez,gel yardımcı ol seni hazırlayalım gibi bir proje sunarsan gelir

Tudor nasıl juve için yardımcı ant olduysa fariolide bizim için olabilir

Lo Spezia, in cambio, otterrà dalla Viola un giovane calciatore, mentre per la panchina l’obiettivo primario per sostituire il partente Italiano è Francesco Farioli su cui anche il Galatasaray ha mostrato interesse nelle ultime ore.

Di Marzio imzalı haber

bello yerine emre tyi koyalım daha iyi rtaş :tbr:

bazoer yerine de luyindama devam
Ayağı hakikaten kötü oynamak istediğimiz oyuna uymuyor Sol beki Türk yapmaktansa stopere koyarım Emin'i Alpaslan'ı falan veya Mert'i alırım sol bekte milli takım oyuncusu Fransa ikinci ligde bizdeki bekler milli takımda bile değil o denli kötüler.

Lo Spezia, in cambio, otterrà dalla Viola un giovane calciatore, mentre per la panchina l’obiettivo primario per sostituire il partente Italiano è Francesco Farioli su cui anche il Galatasaray ha mostrato interesse nelle ultime ore.

Di Marzio imzalı haber
daha rahat anlaşılması için rusçaya çevirdim

1624869843373.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt