Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.630
- 104.523
- 5.238
Karagümrük maçını izlemedin miama umarım üçlüye geçeriz ve ona göre oyuncular alırız
farioli de bir yerden yardımcı olur
ben adamı bilmiyorum ama çok övgüsünü duydum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karagümrük maçını izlemedin miama umarım üçlüye geçeriz ve ona göre oyuncular alırız
farioli de bir yerden yardımcı olur
ben adamı bilmiyorum ama çok övgüsünü duydum
nöbet ilerlemiyor , eskiden bir meme bakardım 10 sayfa geçerdi.
ben en iyisi yabancı makale okuyayım biraz.
Karagümrük maçını izlemedin mi
Kitlemisti bizi ve galiba bu oynatmıştıben maçların bir kısmını izlemedim veya hatırlamıyorum bu sene
bunlarda efe isimli çocukğu bizim maçta bu hoca mı oynatmıştı yoksa o başka maç mıydı
EvetKitlemisti bizi ve galiba bu oynatmıştı
Farioli neden yardımcılığı kabul etsin hali hazırda teknik direktörlük yapmıyor mu bu eleman
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
di zirzopiokim kolpaladı faroli diye
Yapıyoda daha geçen çağdaşın yardımcısıymış yakın zamandaFarioli neden yardımcılığı kabul etsin hali hazırda teknik direktörlük yapmıyor mu bu eleman
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Di marziokim kolpaladı faroli diye
bello yerine emre tyi koyalım daha iyi rtaşMuslera
Kaan Bazoer Marcao Bello
Dieng
Gedson. Paulinho
F.Anderson. Kerem
Mo

Ayağı hakikaten kötü oynamak istediğimiz oyuna uymuyor Sol beki Türk yapmaktansa stopere koyarım Emin'i Alpaslan'ı falan veya Mert'i alırım sol bekte milli takım oyuncusu Fransa ikinci ligde bizdeki bekler milli takımda bile değil o denli kötüler.bello yerine emre tyi koyalım daha iyi rtaş
bazoer yerine de luyindama devam
daha rahat anlaşılması için rusçaya çevirdimLo Spezia, in cambio, otterrà dalla Viola un giovane calciatore, mentre per la panchina l’obiettivo primario per sostituire il partente Italiano è Francesco Farioli su cui anche il Galatasaray ha mostrato interesse nelle ultime ore.
Di Marzio imzalı haber
Sağ beklerinin gitmesi lazım o bizim solu felç eder komple.Malen gidiyormus
Dakika 20 Emre T. bacağını komple elinde tutuyorSağ beklerinin gitmesi lazım o bizim solu felç eder komple.