Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyumculuğu bırakmasam şu an fenomen olurdum muhtemelen. Neyseki iyiki bırakmışım, çünkü karşıdaki kitleye doğruyu da söylesen, açıklanana kadar sövüyor :asd:
Sana gelen bilgileri GSC olarak biz duysak kafi; halka açılmaya gerek yok :money:

Ben tribe girenlere sövüyorum. Bu kahveci öyle mesela.

Gerçekten bilgi aktaran g.sevgisi gibi olur, gerektiğinde yazar. Bunlar her saat tweet atıyor, sürekli bir tripler bir sitemler.

Sanki zorla yazdırıyorlarmış gibi hareketlere kıl oluyorum.
Ayten vardı öyle. Zorla konuşurdu 🤣

Duyumculuk çok zor benim de eski yönetimde tanıdığım vardı adamın dedikleri bile çıkmıyordu abdürrahimin tamam dediği adamlar bile gelmiyordu :d

Sana gelen bilgiler GSC olarak biz duysak kafi; halka açılmaya gerek yok :money:
Söylüyorum arada işte ama artık kovalamıyorum, çoğuyla irtibatım koptu.

Burak Yılmaz'ı mesela 1 sene önceden yazmıştım, bilgi de bir üyemiz üzerinden gelmişti, Trabzon'un kaldığı otelde arkadaşı çalışıyordu; Selçuk geleceği dönem soruyor Burak'a, Selçuk gitti gelecek sezon da ben geleceğim diyor, tabii bu bir niyetti. 1 sene önceden yazmıştım.

Florentino, Gedson, Ferro paketini de sanırım aralıkta yazdım, Gedson ile Ferro'yu beraber istesek de Gedson oldu, yazın Florentino da istenecek demiştim şimdi o noktadayız.

Şu an Beşiktaşla ilgili daha çok haber alıyorum ama, hepsi de doğru çıkıyor ki arkadaş Aboubakar, Sergen mevzularını anlattığında kolpacılıkla suçlamıştım :asd:

Burak Yılmaz'ı mesela 1 sene önceden yazmıştım, bilgi de bir üyemiz üzerinden gelmişti, Trabzon'un kaldığı otelde arkadaşı çalışıyordu; Selçuk geleceği dönem soruyor Burak'a, Selçuk gitti gelecek sezon da ben geleceğim diyor, tabii bu bir niyetti. 1 sene önceden yazmıştım.

Florentino, Gedson, Ferro paketini de sanırım aralıkta yazdım, Gedson ile Ferro'yu beraber istesek de Gedson oldu, yazın Florentino da istenecek demiştim şimdi o noktadayız.

Şu an Beşiktaşla ilgili daha çok haber alıyorum ama, hepsi de doğru çıkıyor ki arkadaş Aboubakar, Sergen mevzularını anlattığında kolpacılıkla suçlamıştım :asd:
Bu billong olayı işleniyor mu uefa da admin

Neler dönmüş ama bu Abou ve Sergen mevzularında. Müsaitsen anlat da biraz keyiflenelim.

Ayten vardı öyle. Zorla konuşurdu
O dönem Recevikle ben de konuşmuştum, Luyindama'yı falan söylemişti, ben sonrasında adamla bir daha konuşmadım, Özgür düzenli iletişim kurdu.

Yani bu durumu bir marifet noktasına getirmemek lazım, 3-5 gün önce öğrenmek eskiden güzel geliyordu ama Elano'yu gece öğrenmek falan ama artık umrumda değil.

Scout ekibinin radarında şöyle Moussa Diaby gibi rakibin belini bükecek bir kanat oyuncusu yok mu acaba ?

Gelipte oynamayan bile oldu (Grosskreutz). Gelse bile inanmayin oynayip en az bir sezon gecirene kadar
Alana Alan yazılı Galatasaray forması götürmüş arkadaş Mert Hakanla video falan çekmiş Galatasaray marşı söylemişler.Bu durumda bile transferleri yapamıyorsan senin orada ne işin var.

O dönem Recevikle ben de konuşmuştum, Luyindama'yı falan söylemişti, ben sonrasında adamla bir daha konuşmadım, Özgür düzenli iletişim kurdu.

Yani bu durumu bir marifet noktasına getirmemek lazım, 3-5 gün önce öğrenmek eskiden güzel geliyordu ama Elano'yu gece öğrenmek falan ama artık umrumda değil.
O keramet kendisinde havasına girmişti iyice son dönemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt