Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne ne olacak ya. Ben simdiye coktan transfer olurdu diye düsünüyordum. Sonu umarim, son hafta 1,5 milyon kira ve 5 milyon opsiyonlu transfer olmaz.

Lan kozalak kafa hadi bu sene 3 yerli 2 sene sonra bu sayı 5e çıkıyor. Hangi yerliyi 2 senede hazır edeceksin de 5 yerli oynatma zorunlu kuralı işleteceksin. Boş yapmayın çeneniz konuşmasın biraz da kafanız konuşsun

Mal ya. 6 yabanci ilk 11de hakki oldugu an, takimlar onlara hayvan gibi maas verecek, cünkü onlar ilk 11 de 2 boktan türkün yükünü tasimali durumuna düsecekler.

Sonra büyükler bir de en iyi türkleri toplamali diye, onlarinda maasi yükselecek ve herkesin gideri dahada yükselecek At kafa

E4-7aeqXEAogxPx

Nihayet antrenmanlara başlamış. Diagne'yi de bir satabilsek geç olmadan çok iyi olacak.

Mal ya. 6 yabanci ilk 11de hakki oldugu an, takimlar onlara hayvan gibi maas verecek, cünkü onlar ilk 11 de 2 boktan türkün yükünü tasimali durumuna düsecekler.

Sonra büyükler bir de en iyi türkleri toplamali diye, onlarinda maasi yükselecek ve herkesin gideri dahada yükselecek At kafa
Kalkacak yabancı kuralı görürsünüz.

Lan salihin o yabanci kurali hakkındaki açıklamalari ne öyle?sasirdim.cahil evladim iyki gelmemissin

Galatasaray, Onyekuru için 3 M€ bonservis bedeli karşılığında Monaco ile anlaştı. Transfer en geç yarın açıklanacak. (Milliyet)

kasım ayı sonunda dünya kupasına katılamayız şenor da nihat da basar gider sene sonu bu garabet kural da sonsuza dek kalkar

Üst düzey 1 forvetle anlasma yakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt