Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 83.290
- 95.723
- 5.263
Paulinyo h.o diyelim o vakit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendini kandırmaya devam et knk tam da senin dedigin gibi olmustur kesin.Yapilacak bir sey yokkimse transfer cezasini + Uefa belgesini beklemedi
yatmaya geliyorPaulinyo h.o diyelim o vakit
Muslera-Kaan-Luyindama-Marcao-Hysaj-Gedson-Dieng-Paulinho-Van Aanholt-Mohamed-Halilfalcao ve feghouliden kurtulup ortasahayı,
Gedson - Aliou - Paulinho yapsak kafayı yerim heralde.
Bu ortasaha çok dominant duruyor.
@Keramettin TANRIVERDİ yatar mı?yatmaya geliyor
Yok yok bastan beri insallah basarisiz olsun da lincleyelim diyenler gibi olup gider. Tam istedigin gibi olur kesinKendini kandırmaya devam et knk tam da senin dedigin gibi olmustur kesin.
öyle bir şey düşündüysem şerefsizim.Yok yok bastan beri insallah basarisiz olsun da lincleyelim diyenler gibi olup gider. Tam istedigin gibi olur kesin
Çok muhalifsin A.A.K'nin yolunda ilerliyosunKendini kandırmaya devam et knk tam da senin dedigin gibi olmustur kesin.
Bir cogu öyle burada.öyle bir şey düşündüysem şerefsizim.
Yatırır
Sergen Zeren'i geri getir.Lan salihin o yabanci kurali hakkındaki açıklamalari ne öyle?sasirdim.cahil evladim iyki gelmemissin
Bir cogu öyle burada.
benim hafiften hafiften kudurmamın sebebi yurtdışında hiç ciddi iddiaların dönmemesi. Yoksa 10 günde biteceğini zaten dusunmuyordum transferlerin ama en azından belli aşamaya geldiğimiz topcular var diyordum. Ben orada hayal kırıklığı yaşadım.
ha inş psv macına kadar 10 tane adam alırız en cok sevinen ben olurum
Buyuk takim topcusumu sence
Paulinhobenim hafiften hafiften kudurmamın sebebi yurtdışında hiç ciddi iddiaların dönmemesi. Yoksa 10 günde biteceğini zaten dusunmuyordum transferlerin ama en azından belli aşamaya geldiğimiz topcular var diyordum. Ben orada hayal kırıklığı yaşadım.
ha inş psv macına kadar 10 tane adam alırız en cok sevinen ben olurum
pau kaan bitse baya bir rahatlıcazPaulinho
Kaan
Bello
TARIK MUHAREMOVIC
dis kaynak