Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir cogu öyle burada.

benim hafiften hafiften kudurmamın sebebi yurtdışında hiç ciddi iddiaların dönmemesi. Yoksa 10 günde biteceğini zaten dusunmuyordum transferlerin ama en azından belli aşamaya geldiğimiz topcular var diyordum. Ben orada hayal kırıklığı yaşadım.

ha inş psv macına kadar 10 tane adam alırız en cok sevinen ben olurum

benim hafiften hafiften kudurmamın sebebi yurtdışında hiç ciddi iddiaların dönmemesi. Yoksa 10 günde biteceğini zaten dusunmuyordum transferlerin ama en azından belli aşamaya geldiğimiz topcular var diyordum. Ben orada hayal kırıklığı yaşadım.

1624901595849.webp
aliriz

Acikcasi 3m euro’nun 1 lira uzeri gereksiz olur onye icin

Paulinho
Kaan
Bello
TARIK MUHAREMOVIC

dis kaynak

Stat isim hakkı ve forma sponsorlari netlesmeden bence yurtdışı transferi olmaz. Bu sürede gerekli görüşmeleri yapıyorlar diye umuyorum. 10 temmuza kadar kritik bölgelerin transferi bitmeli. PSV yi mutlaka yenip Avrupa Ligi'nde gruplarda devam etmeliyiz.

Eski yönetim 2 transfer yapmasaydı hiç transferimiz olmayacaktı. 12 oyuncuyla görüşüyoruz lafı inşallah boş bir laf olmaz. Umarım görüşüyoruz lafı sana talibizden ibaret değildir. Galatasaray'ın her zaman hedefi Avrupa'dır. Avrupa olmazsa hiçbir değeri yok. PSV maçı önemli. Psv'i geçersek Avrupa Lig'i gruplarına katılacağız. Eğer Avrupa'da olmayacaksak en fazla 2 transfer yapıp seneye yatırımları yapsak daha iyi olur. Sol bek, 6-8-10 numara, sağ açık, sol açık transferler lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt