Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendini begenmislerden nefret ederim. Bu herif emre bol a söyle laf soktum diye asy sokak ı mentionlayan adam. O gün bitmiştir bende kendisi. Öyle ekran ardında çalışılmış senaryoları kamera açılınca yapıp sonra kendinin guzellemesini yapamaz. Az karakter sahibi yapmaz bunu en azından.

GSCimbom Mobile App

Yalan soyluyorsun

Remzi sanver benim yeni dayim.recep yildirim beni yegenlikten reddetti

Sayin gsc ahalisi yangin yapmayi birakin agzimizin tadiyla futbol konusalim, aydinlikci bir yol cizelim sevgili gscmizde

Kulturlu mesajlara hasret kaldik

Bende sinirliyim BE‘a .

Ozaman TV‘e cikip 10 gün niye diyorsun be Adam.
Ama bugün bi görüsme var .
B.A.Y bugün belli olabilir.

sence Kaan Ayhana 4,5 Mio € verilir mi ?
valla 2.5'a almadık diye 4.5 çok geliyor ama yapacak bir şey yok
ama ama ama maaş 1.8 vereceksek gelmesin Herif italyada 600k alıyor

Apo başkanım gider ayak aytaç ile alpaslanı almasaydı psv maçına donk etobo çıkacaktık. Emekleri için teşekkür ederiz.

serdar ali yönetim kurulu bilgileri;
2 tane yabancı 1 tane türk firma stadyum isim hakkı için masadaymış
forma sponsoru için mevcut olan indirim istemiş ama sonradan dünyanın alanında ilk 10da olan bir yabancı firmadan teklif gelmiş
taylan konusunda yarın suç duyurusunda bulunacaklarmış

Başkanım gezmeleriniz bittiyse asil işimize dönsek diyordum sponsorlar transferler tabi zahmet olmazsa…

Ruh hastası olmamak elde degil kuzen yaw. Polyanna ile yedi24 sevismişcesine hayal satanlara mi sinirleneyim
Hicbir icraatini gormeden cvsine bakmadan tanimadigi heriflere babasinin ogluymus gibi muritlik edenlere mi şasirayim
Twitterdaki romantiklere mi kudurayım saşirdim kaldim artik.

Napalım? Senin gibi panikle sağa sola mı saldıralım? Sabır diye bir şey var. Sağduyulu olmak önemli.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

NET bilgidir alin size gercek duyum gizli forumdan taze taze

Gedson (biz 8 teklif etmisiz kira+op)
Onye (3,8 milyon euro)
Baris (bitmis transfer)
Dieng (bonservisiyle, kiraya vermeyecek takimi)
Rondon ( bitmis transfer)
Paulinho (bitmis transfer)
Kaan (sassuolo stoper alana kadar)
Rui ( moreno olmamis)

Basina cikmayan haberlerde bunlar

Bursa ile ismail, burak ve batuhan icin 6 milyon euroluk teklif sunmusuz bursa 3u icin 15 milyon euro istemis

Gozgoze irfancan ve halil icin teklif sunmusuz gozgozde 7 milyon istemis

Rafinhayi istiyormus 8/10 no olarak hoca psgden ama zormus paulinhonun alternatifi degil birlikte istiyormus hoca yusuf diye katarli bi elemani aramis hatta ust mevkilerden arkadasi belirsiz daha durum

Teixeraya teklif etmisiz bjkye soz verdim demis anlasamazsak bjk ile gelin konusalim demis bizimkilerde sana mutluluklar demis

Nordsjelanddan sulemana ve diomandeye teklif etmisiz ajax ikisini alacakmis cocuklarda orayi istiyormus

Solbek icin wolvesdan famalicaodan vinagreyi istemisiz 12 milyon euro fiyat bicmisler masadan kalkmisiz

Offffff asiri cok bilgi var hepsini nasil yazayim bunlarla bugunluk yetinin

Devamini bi okuyayim yazarim birsuru scout transferi bilgisini paylasmis eleman

Son düzenleme:
Az sabirli olun bence

2 hafta önce secilmis bir yönetimin elestirilmesi yerden yere vurulmasi bana göre Türk futbolunun avrupa liglerine göre neden geride oldugunu kanitidir

Vergi cezasiydi uefa’ya borcsuzluk kagidiydi gibi degisik sorunlarla Bas ediliyor ama herhangi bir bahane veya sikayet tarzi bir aciklama yapmadilar simdiye kadar cünkü hersey yoluna girecektir yeter ki taraftar sabirli olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt