Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.292
- 4.722
- 1.223
serdar lemos tisserand szalai caulker müthiş 1 stoper rotasyonu tam şikecilere layık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vinagre hem dalaksiz hem de teknik sol bek düşmez bize reis
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
La burak elmas hakkında nasil öyle konusursunYa dün ekmek fiyatı tartışılıyordu üns ne yapalım Burak Başkan basiretsiz çıktı alamıyor kimseyi
alalım
![]()
Min-jae Kim - Oyuncu profili 25/26
Min-jae Kim, 29, Güney Kore ➤ FC Bayern Münih , 2023'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 20.00 mil. € ➤ * 15 Kas 1996, Tongyeong, Gyeongnam, Güney Korewww.transfermarkt.com.tr
Sabır her şeyin anahtarıdır bekliyoruzKırmızı avatar yapan sizdiniz Emre
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ters totemLa burak elmas hakkında nasil öyle konusursun
Sabır her şeyin anahtarıdır bekliyoruz
Olmazluyindama için 6.5 m teklif gelse kabul eder miydiniz?
Normal şartlarda düşünmememiz gerek borç içerisindeyiz satıp sürekli Scout yapmamız lazımluyindama için 6.5 m teklif gelse kabul eder miydiniz?
Wolves onu hazırlıyor sol.koridoru tek başına ona bırakırlar 2 seneyeMuthis birseymis bu
Wolves kiralik vermis paso belki bizede kiralik duser
Istiyormusuz sonucda
10 gün dolmadı üns bir de vaatlerinin hepsi tutan bir Başkan adayı gördün müGeç gelen transfer
Transfer değildir
Renktaş ben senin adını sürekli Metris diye okuyorum yaluyindama için 6.5 m teklif gelse kabul eder miydiniz?
10 gün dolmadı üns bir de vaatlerinin hepsi tutan bir Başkan adayı gördün mü
Burak başkanın 10 gün açıklaması acemi ve talihsizcedir zaten taraftarın yüzde 95 i bunun gerçekleşmeyeceğini biliyordu Başkan söylemese de olurdu ama psv maçına kadro yetişirse ben tamamımYanlışı yanlışla savunmak yanlıştır Emre
Kolpaysa da guzel kolpa bana bunlarla gelin işte. Bu kadar mi fark eder gençleştim resmen.
Renktaş ben senin adını sürekli Metris diye okuyorum ya