Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer için yangın yapmam senelerdir kim gelse o transferler temmuz sonunu buluyo rahatlıkla. Asıl konu sponsorluklar ne zaman belli olacak bu? Yeni sezona yine esnaf reklamı ile mi çıkıcaz?

Vallahi yangın zamanı 00:00 da başlar kimse kusura bakmasın. Açıklamanın zamanlaması manidar. 10 günde bitecek demeyeceksin transfer. Çık açıkça söyle durum kötü diye. Her gelenin işi gücü kolpamı olur ya.

Eğer Alcantara ise ghezzal'ın beğenildiği forumda Rafinha Alcantara roket olması gerekiyor.Beyni olan bir futbolcu takıma zeka katar her şeyden önce.

Seçimden önce Burak elmasın vaatlerini buradaki elmascılar kafamıza kafamıza vurdu ben dedim vaatle olmaz bu işler.Çok gördük vaat vereni dedim.

Eşref Başkan en azından bol keseden atmıyordu durum ne ise onu söyledi adam.Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış o yüzden bu forumda çoğunluk dinazor gözü ile baktı kendisine.Kimin haklı olduğunu zaman göstericek.

Seçimden önce Burak elmasın vaatlerini buradaki elmascılar kafamıza kafamıza vurdu ben dedim vaatle olmaz bu işler.Çok gördük vaat vereni dedim.

Eşref Başkan en azından bol keseden atmıyordu durum ne ise onu söyledi adam.Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış o yüzden bu forumda çoğunluk dinazor gözü ile baktı kendisine.Kimin haklı olduğunu zaman göstericek.
hem zaman gösterecek diyip hem de sanki vaatler yerine getirilmiyormuş gibi yazmanız çelişkili.

tff istifa olayları doğru sanırım, metin öztürk bir yayında tff değişecek demişti. eğer tff değişirse yabancı sınırı da eski halini alır deyü düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu sınıra TFF karar vermediği için senin dediğinin olması için Beştepe'dekinin istifası gerekiyor.

Burak Başkanımın yanındayız her daim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt