Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
Millet transfersizlikten birbirine girdi önümüzdeki hafta da transfer olmazsa ban yiyeceklerin sayisinda önemli bir artış olacak bu gidişle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar yangınlık bi durum olduğunu düşünmüyorum Onur ya. Hoca antremanda mesela daha onun KAP'ı bile gelmedi belli ki toplu bir olay peşindeler.Abi transferi geçtim. Sponsor bile yok ortada. Kolpacılıkta zirve bu.
bilmiyorum :d tmye baktım shaktarda 6 kupa kaldırmış3lü defans mi oynatiyor
ali moç şampiyonluk için değil 6 milyon euro neler verir daha nelerFonseca gelmez yav. 6m euro istiyormuş verirlerse yuh yani
Bende romadaki bok halini hatirliyorumbilmiyorum :d tmye baktım shaktarda 6 kupa kaldırmış
romada bok gibi top oynattıgını hatırlıyorum o kadar
ukraynada rusyada başarılı olmuş hocaları rakiplerimizde görmek istemem. o liglerde dikiş tutturan burada da yapar gibime geliyor cunkuBende romadaki bok halini hatirliyorum
hatta bunun yüzünden nzonzi bize gelmedi mi? Yoksa baskasimiydi
ha?Hocam Elmas'ın telefonlarına çıkmıyormuş.
Bakalim. Silva fbnin yeni cocusu olurdu ayri olay.ukraynada rusyada başarılı olmuş hocaları rakiplerimizde görmek istemem. o liglerde dikiş tutturan burada da yapar gibime geliyor cunku
başka birini getirselerdi keşke m.silva için dua ediyordum
Onlarin cogu tuzak kanmayalimSessiz?
Hepsinin ismi cikti medyada
kırmızı kırmızı dedinizOnlarin cogu tuzak kanmayalim
ya kaan ayhan yagençleştim resmen bu kadar mı fark eder