Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece forma sponsorluğu için dünya devi bir firma devreye girip yüksek bir teklif yapmış.

Tamamı burada:

amazon

ben stat için düşünmüştüm öncelerde daha katar matar muhabbeti yokken
1625049760526.webp

Fonseca gelirse fb bu iyi adami da yer.kisa vadede bu ortamda basari zor oldugu gibi,uzun vadede basari Turk futbolunun kemirgeni bi takimda daha da zor.sabirsizlar cunku.iki ucu boklu degnek fonseca.riskli bi secim yapar,kariyeri adina.paraya doyar o ayri.

Gsmiz için yanıp tutuşan Gedson'u Ahmet Seaman da getirir. İcraat görelim By Diamond

7 Temmuza kadar
Mario Rui
Gedson
Paulinho
Sağ Kanat (veya Onyekuru)
Gelse yeter sonrasında yerli operasyonu çekmemiz ve bir kanat forvet almamız gerek

Ote yandan balik burcu imis fonseca.
Sirf bu yuzden basarili olma ihtimali oldugunu soylerdim jupiter balikta diye.ama jupiter abartir.iyiyi cogalttigi gibi kotuyu de cogaltir.basta hersey tozpembe gelebilir,iyi de gelebilir ama en ufak catirtida abartilar,aldanislar ve hayal kirikligi yaratir.👍

Ote yandan balik burcu imis fonseca.
Sirf bu yuzden basarili olma ihtimali oldugunu soylerdim jupiter balikta diye.ama jupiter abartir.iyiyi cogalttigi gibi kotuyu de cogaltir.basta hersey tozpembe gelebilir,iyi de gelebilir ama en ufak catirtida abartilar,aldanislar ve hayal kirikligi yaratir.👍

Yükselenine göre de Nisan'da şampiyonmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt