Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle futbol adına her işi yapabilen orta sahaların hastasıyım, mesela Gedson adamın yapamadığı çok az şey var ki bu Abdou da öyle bir orta sahaya benziyor tackle becerisi var uzaktan şut tehtidi var dribling becerisi var hatta Gedson 'a +1 olarak iyi de skor üretmiş

Bu sene 6 gol 3 asist geçen sene 4 gol 9 asist

Gedson bu sezon bizde oynarsa skor anlamında hatrı sayılır bir istatistik yapacaktır, yanına da böyle bir ortasaha gelirse bayağı rahatlar ortasahamız

Harrouri fasli bir arkadas

Faslilar genelikle ulkemize severler, kardes gibiyz zaten burada

bence seve seve gelir buraya

Bize skorer bir on numara lazım duran top kullanabilen uzaktan etkili şutları olabilen araya iyi top atabilen. Sıkışan maçlarda çok ihtiyacını hissediyoruz. Kanatlardan geliyoruz ama ortadan hiç skor üretemiyoruz. Sneijder gittiğinden beri o bölgenin eksikliği çok hissediliyor.
Bize skorer kanatlar, bekler hatta stoper de lazım. Büyük takımlarda her mevkide skorer topçular olmalı. Bizim de başarılı dönemlerimiz böyledir. Ama işte skorer forvet bulmak ta bile zorlanıyoruz.

Bu Abdou'nun takımına bir bakayım dedim. Lennart Thy diye bir forvet var. Eskiden Erzurum'un forvetiydi. Ve dünyanın en kötü forvetleri listesi yapsam kafadan ilk 10'a girer.

14 gol atmıs bu sezon. Oyuncu boklamak ıcın demıyorum da umarım bu Abdou'nun ıstatıstıklerıde boyle yanıltıcı degıldır

Mert Müldür gibi yerli bir bek oyuncumuz olsaydı keşke, o kadar çok rahatlatırdı ki yabancı sınırı bakımından. Sola da idare etsin diye çöp ama yerli Umut Meraş'ı koy. 3. yerli olarakta zaman zaman Taylan, zaman zaman Kerem'i, transferi keşke gerçekleşse Kaan Ayhan. Bu yabancı sınırında mükemmel olurdu bizim açımızdan. Umut Meraş sezon boyu tonla küfür yer orası ayrı

Gedson bu sezon bizde oynarsa skor anlamında hatrı sayılır bir istatistik yapacaktır, yanına da böyle bir ortasaha gelirse bayağı rahatlar ortasahamız
Gedson 'un uzaktan şut tehtidi vardı eskiden Benfica 'da ilk çıktığı döneminde ama bitiricik adına iyi bir oyuncu değildi. Gedson 'u skor anlamında farklı kılan gerçekten öldürücü paslar atıyor

Mesela Karagümrük maçında Babel 'e yaptığı bir asist vardı aynı maçta Mostafa Mohamed 'e de bir gol pası attı ama o ofsayt olduğu için asist değeri kazanmadı ama tek 1 pasıyla tüm defansı oyundan düşürüyor veya Beşiktaş maçında Babel 'e yaptığı asist var ya ayağının dışıyla orta sahadan ceza sahasının içine koşan Babel 'in ağzının içine atmıştı topu tekte hani o topu o kadar klas yollayabilecek 2. bir orta saha var mı ligimizde ? çok zor

Bence Gedson 'u bir-tık daha ileride kullanmayı başarabilirsek asist yönüyle ciddi bir skor üretebilir ama çok gol katkısı verebileceğini sanmıyorum. Yani daha doğrusu geçmişte öyle bir gol katkısı verdiğini hatırlamıyorum Benfica B takımıyla oynadığı dönemde ciddi gol katkısı vermiş orda da maçları bir izle reis adam topu orta sahadan alıp çalım ata ata gidiyor en son kaleciyi de çalımlayıp gol atıyor resmen şut çekmeden gol atmış adam :asd:

Tabii belli olmaz bunlar Bruma 'yı 13/14 sezonunda getirdiğimizde herkesi çalımlayıp çalımlayıp boş kaleye atamıyordu ne bileyim gidip kalecinin kucağına atıyordu filan sakatlandı sezonun ortasında, Real Betis 'e gitti geldi derken sadece ayak içi vurmayı öğrenmesi sayesinde 11 gol 6 asist yaptı bu ligde hani Gedson da şut konusunda iyi değil diyorum da Benfica B takımında yaptığı gibi yarın orta sahadan topu alıp kaleciyi geçip gol atamaz demem öylesine yetenekli bir adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt