Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farioliye gidecekler diye tahmin ediyorum

Umarım Farioli kariyeri açısından böyle bir hata yapmaz. Fener şu anda başarılı olması zor bir yer. Fener açısından da Farioli’yi getirirlerse yine lig içi bir hoca getirmiş olacaklar. Yabancı hoca tanımının bir anlamı kalmayacak. Samandıra tayfa 2. ay Farioli’yi yer, td koltuğuna Volkan geçer.

Umarım Farioli kariyeri açısından böyle bir hata yapmaz. Fener şu anda başarılı olması zor bir yer. Fener açısından da Farioli’yi getirirlerse yine lig içi bir hoca getirmiş olacaklar. Yabancı hoca tanımının bir anlamı kalmayacak. Samandıra tayfa 2. ay Farioli’yi yer, td koltuğuna Volkan geçer.
Ali o tayfayı dağıtcam dedi basın toplantısında ama daha bir şey yok galiba ortalıkta. Dağıtmazlar umarım o tayfayı. Geleni gideni çatır çutur yiyorlar :D

Ali o tayfayı dağıtcam dedi basın toplantısında ama daha bir şey yok galiba ortalıkta. Dağıtmazlar umarım o tayfayı. Geleni gideni çatır çutur yiyorlar :D

Aziz o tayfayı dağıtmak için çok uğraştı ama bu kurumsal ali koç geldi feneri bunlara emanet etti :D

Paulinho açıklansın bari. Kadir cetincalinin yalan haberini koymayin önume.ne o sülüman ne de kadir zerre haber alamaz icerden

Ben ciddi gelisme bekliyorum 1.5 güne paulinho hakkinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt