Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.914
- 5.188
Ön libero dieng gelirse moreno sırıtmaz
kariyer sezonunu yasamaya gelecek alex moreno![]()
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ön libero dieng gelirse moreno sırıtmaz
![]()
Günümüz futbolunda bahsi geçen 1-2 milyon € için değil Luyindama 'yı Ahmet Çalık 'ı bile elden çıkarmamDiagne, Falcao ve Feghouli dogru da Luyindama'dan birsey kazanamayiz. Max 1-2 milyon euro verirler o les sezonun ardından. Ya oynatip parlatacagiz ya da kiralayarak toparlamasini umacagiz.
Doğruysa hiç yoktan iyidir yapacak bişi yok
dalga geçme ulaDoğruysa hiç yoktan iyidir yapacak bişi yok
Bakmadım o tarihe
Dogruysa maasi bays düsmüs
Hücum anlamında zaten Rayo dönemindeki kadar sağlam olursa hiç başımızı ağrıtmaz tam tersine sol bek yokluğu çekilen ligimizde sadece hücum gücüyle bile fark yaratır
![]()
Bu ligde nagatomo kadar defansif iyi bi solbek olmadi,olmaz daHücum anlamında zaten Rayo dönemindeki kadar sağlam olursa hiç başımızı ağrıtmaz tam tersine sol bek yokluğu çekilen ligimizde sadece hücum gücüyle bile fark yaratır
49.5 m dolara fenerin eski topçusu wonderkidi aldım kerizler öyle izledi
Luyindama cop ilan edildi ama bu adam yuksek potansiyeli olan bir stoper. Benim en makul cozum onerim dogru 1 kulube kiralanması ve kendini toplamasi. O zaman yuksek bonservisle elden cikarabiliriz.Günümüz futbolunda bahsi geçen 1-2 milyon € için değil Luyindama 'yı Ahmet Çalık 'ı bile elden çıkarmam