Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hqdefault.jpg
burak elmas okuyup görüşünü belirtir misin

Falcao-Feghouli-Babel-Diagne. Bu isimler gitmeden kadro planlaması da yapılamıyor. Bu adamlar tek başına harcama limitini doldurduğu için bonservis yatırımı da yapılamıyor. Ben bu seneyi de gözden çıkardım. Şampiyon olsak bile hayal ettiğimiz kadroyla olmayacak belli ki. Kiralık vs, en fazla bu seneki Beşiktaş gibi olacak. Seneye de sil baştan kadro kurmak zorunda olcaz. Ama seneye bu isimlerden 3'ü gidiyor, 2.5 üzeri kazanan oyuncu kalmadan başlıyoruz. O zaman bi umut olabilir.

MC geldi dursun batırdı dedi şimdi aynisi Burak elmas yönetiminde oluyor. Yenisi gelince elmas batirdi diyecek, sağlayacaksınız baskan olmayın

Bu emre akbaba denen şampiyonluğumuza mal olan topçu bozuntusu niye idmanlara çıkmıyor Arda da sözleşme imzalamadı ama idmanlara çıkıyor.Zaten 15 yaşındaki bir çocuk gibi fiziği var birde tatilmi yapıyor.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Akbabayı savunmuyorum asla da sözleşme uzatılması taraftarı değilim. Yalnız bu dediğin peri masalı. Son haftalarda bizi yarışta tutan akbaba.

problemler yavas yavas cikiyor. herifler ne bok yemis lan (ve bunu yazan esrefci)

Geçelim bu zirvalari klasik siyasetçi yalanları..her gelen belediye başkanı atar tutar sonra borç cokmuş ben ne yapayım der aynı hesap işte.. Sn.Elmas basiretsiz cengiz yonetiminin kasada cash 100 milyon Euro bırakacağını mi dusunuyormus onu atıp tutmadan önce dusunecekti..
Ayrıca esrefci diye birşey kalmaz bu dakikadan sonra bu herifler rüzgar nereye eserse oraya dönecek tabi ki Elmas kazandiysa artık Elmasci olacaklar..

Neyse Başkan 10 gün dedi 10 gün de bizden 20 gün 2 haftaya gelişmeler olmazsa o zaman ortalık yangın yeri olur..

Benim verdiğim süre 1 temmuzdu. O tarihten itibaren sayacı başlatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt