Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Mario Rui sistemimize uygun oyuncu, Marcao dışında tekniği olan adam yoktu, Rui teknik pas oyununa yatkın, aşırı tempolu değil ama ortaları daha iyi,aslında aranan profil

E5JlSRrXoAA0ZWj.webp
E5JlSRkWUAgaV4Q.webp

Muslera
Yedlin-Luyi-Marcao-Emre T
Feg-Aytaç-Emre K.
Kerem-Falcao-Babel
TD Selçuk İnan
Güncel Psv resmi 11 ve hocası

Ben oyuncuyu tanımıyorum ve 30 yaşında olduğu için çok sıcak değilim.
Ama taraftarlarının göndermek istemesi bizde iş yapmayacağı anlamına gelmez beyler. Arada ciddi bir lig seviyesi var.
Nagatomo gittiğinde de Inter taraftarı bayram etmişti mesela, ama ciğeri sönene kadar 10 numara katkı aldık ki bu Rui için teknik bi herif diyorlar.
Yani pas oyunu saçmalığına devam edeceksek tarz olarak doğru bir isim. Böyle bir sistemde beklerin biri pasör olmalı.
Mariano gittiğinden beri Marcao'ya basan her takım bizi uzun toplarla oynamak zorunda bıraktı. Mariano varken böyle bir sıkıntı çekmiyorduk. Marcao'ya bastıklarında Mariano ile oyun kuruyorduk.

Direkt bonservisle almak yerine satın alma opsiyonuyla kiralayıp denenebilir bence.

Bu adam söylendiği kadar kötü olsa Napoli'de 3 sezon kalamazdı diye düşünüyorum.
Üstelik güncel Portekiz Milli takımı oyuncusu ve şu ana kadar 11 maça çıkmış.

Yok mu boyle keita gibi adam piyasada. Heyecan getiren adam.
35-40 milyon eurodan aşağı Keita gibi adamı bulamayız maalesef. Keita içimde bir uktedir. Sadece 1 sene izleyebildik adamı. Keşke Elmanderli Melolu kadroda da izleyebilseydik. Kiralama KAP'ı da gelmişti aslında Aysal döneminde ama o yönetim KAP'ı çok yanlış anlamıştı maalesef. Selam verdiğimiz futbolcuyu KAP'a bildiriyorduk bir dönem.

Mario Rui hatırladığım kadarıyla öyle Twitter'da boklandığı gibi kötü bir bek değil, tekniği, pasları, ortaları iyi defansif olarak eksiği olan bir bek olarak kalmış aklımda. Ama 30 yaşında birine 5 milyon bonservis vermek olmaz imkansız. Bu arada bizim Adam Ounas ile ilgilendiğimiz yazıyordu oda Napoli oyuncusu yanlışım yoksa acaba hem Rui hem Ounas'ı istiyorsak bu ikiliye 5 milyon+ bonus teklif etmiş olabilir miyiz? Çünkü bu paranın gerçekten izahı yok kimsede izah edemez 30 yaşındaki bir oyuncuya 5 milyon euro bonservis vermeyi eğer o oyuncu Kevin De Bruyne ayarında bir süperstar değilse.

Muslera
yedlin liyundama marcao rui
fernandinho
paulinho gedson
yarmelenko mustafa onyekuru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt