Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Mario Rui işi olsa bile maks 2.2 milyon olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bodrumdan yönetecekmis artik. Telekonferansla da sampiyon yaparim demisTerim Bodrum tatilinden ne zaman dönecek ?
KimAtilla slazai ye 25 m euro diyen adamları kanala çıkartıyorlar
Edit: Ozana da 20 dedi
A spor Volkan Demir
No, its fakeyes... transfers geliyor
Tamam da Napoli taraftarının kadroda beğendiği adamı 50-60 milyon eurodan aşağı alamazsın oradan zaten. Yerimizi yurdumuzu bilerek değerlendirelim şu transferleri bence. Napoli'nin Roma'nın falan yedekleri bizim takımda yıldız olur. Biz onlarla boy ölçüşemeyiz.Taraftarları havaya uçuyor inşallah satılır diyorlar Rui için.![]()
Muslera
yedlin liyundama marcao rui
fernandinho
paulinho gedson
yarmelenko mustafa onyekuru.
Kevin de Bruyne ayarında olsa 5 milyon mu olur?Mario Rui hatırladığım kadarıyla öyle Twitter'da boklandığı gibi kötü bir bek değil, tekniği, pasları, ortaları iyi defansif olarak eksiği olan bir bek olarak kalmış aklımda. Ama 30 yaşında birine 5 milyon bonservis vermek olmaz imkansız. Bu arada bizim Adam Ounas ile ilgilendiğimiz yazıyordu oda Napoli oyuncusu yanlışım yoksa acaba hem Rui hem Ounas'ı istiyorsak bu ikiliye 5 milyon+ bonus teklif etmiş olabilir miyiz? Çünkü bu paranın gerçekten izahı yok kimsede izah edemez 30 yaşındaki bir oyuncuya 5 milyon euro bonservis vermeyi eğer o oyuncu Kevin De Bruyne ayarında bir süperstar değilse.
3 yeterlidirKevin de Bruyne ayarında olsa 5 milyon mu olur?
Rui, moreno. Secimini yap. Ben ikisinide bilmiyorum sahsenMario Rui'yi beğenmeyen tek ben mi varım![]()
Hayır da burada demek istediğim hani takıma tek başına 2 sınıf atlatacak bir oyuncu olur o zaman 30 yaşında olsa bile 5 milyon verirsin bonservisine ama onun dışında 30 yaşında bir oyuncuya sanmıyorum 5 milyon euro vereceğimizi ve vermemeliyiz de.Kevin de Bruyne ayarında olsa 5 milyon mu olur?
Iki yigit cikti meydaneee, ikiside birbirinden merdanee