Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun gece Di Marzio Mario Rui icin 5-6 milyonluk teklif yapacagimizi yazmisti. Simdi de Mario Rui haberini ilk veren italyan gazeteci Pedulla 5 milyon euro’ya anlastigimizi ve yarin son noktayi koymak icin bir araya gelecegimizi soyluyor.

30 yasindaki bir oyuncu icin 5 milyon fazla.

Taraftarları havaya uçuyor inşallah satılır diyorlar Rui için. :(
Tamam da Napoli taraftarının kadroda beğendiği adamı 50-60 milyon eurodan aşağı alamazsın oradan zaten. Yerimizi yurdumuzu bilerek değerlendirelim şu transferleri bence. Napoli'nin Roma'nın falan yedekleri bizim takımda yıldız olur. Biz onlarla boy ölçüşemeyiz.

Muslera
yedlin liyundama marcao rui
fernandinho
paulinho gedson
yarmelenko mustafa onyekuru.
cihan-aksu8_1.jpg

Mario Rui hatırladığım kadarıyla öyle Twitter'da boklandığı gibi kötü bir bek değil, tekniği, pasları, ortaları iyi defansif olarak eksiği olan bir bek olarak kalmış aklımda. Ama 30 yaşında birine 5 milyon bonservis vermek olmaz imkansız. Bu arada bizim Adam Ounas ile ilgilendiğimiz yazıyordu oda Napoli oyuncusu yanlışım yoksa acaba hem Rui hem Ounas'ı istiyorsak bu ikiliye 5 milyon+ bonus teklif etmiş olabilir miyiz? Çünkü bu paranın gerçekten izahı yok kimsede izah edemez 30 yaşındaki bir oyuncuya 5 milyon euro bonservis vermeyi eğer o oyuncu Kevin De Bruyne ayarında bir süperstar değilse.
Kevin de Bruyne ayarında olsa 5 milyon mu olur?

5 milyon varsa ve eğer 40 yaşında bek için veriliyorsa diğer transferler en az 10 milyonluk olmalı yoksa yönetim istifa

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada bonservisle alacağımızı sanmıyorum. Satın alma opsiyonuyla kiralarız muhtemelen. Bu 5M opsiyonudur muhtemelen.

Kevin de Bruyne ayarında olsa 5 milyon mu olur?
Hayır da burada demek istediğim hani takıma tek başına 2 sınıf atlatacak bir oyuncu olur o zaman 30 yaşında olsa bile 5 milyon verirsin bonservisine ama onun dışında 30 yaşında bir oyuncuya sanmıyorum 5 milyon euro vereceğimizi ve vermemeliyiz de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt