Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, bu akşam saat 23.00’de Habertürk TV'de canlı yayında olacak.

Transferleri 10 günde bitireceğiz dediniz neden hiçbir transfer gerçekleşmedi? Transferlerin yapılmamasının sebebi nedir? Ödenmesi gereken ödeme tutarı ne kadar? Takım planlaması konusunda ne yapacaksınız? PSV maçına az kaldı kadromuz nasıl olacak? Sorularının cevaplanmasını bekliyorum.
konu Türkiye gündemi avukat kimliği ile

Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, bu akşam saat 23.00’de Habertürk TV'de canlı yayında olacak.

Transferleri 10 günde bitireceğiz dediniz neden hiçbir transfer gerçekleşmedi? Transferlerin yapılmamasının sebebi nedir? Ödenmesi gereken ödeme tutarı ne kadar? Takım planlaması konusunda ne yapacaksınız? PSV maçına az kaldı kadromuz nasıl olacak? Sorularının cevaplanmasını bekliyorum.

Program İstanbul Sözleşmesi ve kadın haklarıyla ilgili yanlış bilmiyorsam.

Adam orda 2,1 milyon net maas aliyormus ve baya uzun sözlesmesi var. 3 istemesi normal o zaman. Tabi biz o parayi nah veririz o baska birsey.

Yok mu böyle yüreklere su serpecek kolpa haber
1625078966555.webp

Neyseki Psv Maçında Aytaç duvarı var. Bu beni rahatlatıyor.

Yalnız oyuncu marianoya çok benziyor teknik top kontrolü yüksek , orta değil pas atıyor adeta.hücuma çıkmayı şut çekmeyi koşu yoluna pas atmayı seviyor.onyekuru ile iyi bir ikili olabilirler ayrıca Muhammed’i de besler

2.5 verilebilir bence

O degilde, biz niye fransiz pazarina girmiyoruz ya. Yok söyle sikot böyle sikot diyoruzda. Bu sikotlar körmu? Fransadan okadar yetenek cikiyor, bunlar 1 tane bulamiyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt