Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tjkli şerefsiz abaza Ertan'ı öven mesajlardan kaçınalım.
Abi görüşünün ve forumdaki kişilerin görüşüne saygı duymakla beraber yağızın da haberlerinin paylaşılması gerek diye düşünüyorum. Fanatik fotomaç gibi sallamasyon haber yapmıyorlar şerefsizlik oranı çok yüksek olmasına rağmen haberleri kolpa değil saygılar :asd:

Abi görüşünün ve forumdaki kişilerin görüşüne saygı duymakla beraber yağızın da haberlerinin paylaşılması gerek diye düşünüyorum. Fanatik fotomaç gibi sallamasyon haber yapmıyorlar şerefsizlik oranı çok yüksek olmasına rağmen haberleri kolpa değil saygılar :asd:
Yağız'a izin veremeyiz.

1. Koç'un yalayıcısı
2. Özel hayatında GS kompleksi olan ve sürekli GS'ye söven ergen bir fenerli
3. Saygılı, efendi gözüken ama sinsinin teki yani yaladığı adama benziyor.

Full maçına baktım 17dk ileri sara sara

Aradığımız adam değil rui

Mariano gibi hiç değil

Marinin duruşu futbolcuydu bikere rui beni kim futbolcu yaptı der gibi duruyo sahada

Özgüvensiz,ürkek,pozisyon ve konsantrasyon kaybı yaşayan,yeteneği kısıtlı bi tip izlenimi aldım
Senin agzindan hic hayirli bisey cikmiyoki reis .Arif K.özleteceksin galiba bize

Yağız'a izin veremeyiz.

1. Koç'un yalayıcısı
2. Özel hayatında GS kompleksi olan ve sürekli GS'ye söven ergen bir fenerli
3. Saygılı, efendi gözüken ama sinsinin teki yani yaladığı adama benziyor.
4. Yılan gibi kafası var fakoya benziyor

Larin’in sözleşmesinin son senesiymiş. 1-2 aya uzatamazlarsa gider. Llajic içinde teklif yokmuş. 1 sene daha kalıyormuş. Bonservisle oyuncu almaları zor gibi gözüküyor. Hala Kaan, Gedson diyor.

Larin’in sözleşmesinin son senesiymiş. 1-2 aya uzatamazlarsa gider. Llajic içinde teklif yokmuş. 1 sene daha kalıyormuş. Bonservisle oyuncu almaları zor gibi gözüküyor. Hala Kaan, Gedson diyor.

Larin net 1.5 ya da 1.6 kazanıyor. Eski vergi sistemine göre sözleşme.

Kalsa 2 ister o da brüt 3 eder. Aynı maaş devam etse dahi brüt %20 artar.

Sonuç : Larin seneye beleşe gider

Geçen gün Transfer Postası mı ne bir hesap Paulinho olmazsa Rondon demişti. Rondon forvet değil mi çok alakasız bir ikili değil mi

Arkadas ne zaman bir oyuncuyu istiyoruz haberi ciktiktan iki gun icerisinde o oyuncuyu alacak baskan gelecek nerde parasiz cimri bizi buluyor cikarip masaya vuracak bir adam gelmedi ona yanarim 1 senedir kaan ayhan sanirsin messi

basliksiz-1-9sUs_cover (1).webp

Haluk Yürekli’nin haberleri yalan çıkmıyor bu sene pek ama sanki yeni gelişmelerden haberdar olmuyor gibi geldi. Bir iki tık sanki geriden takip ediyormuş gibi bazı şeyleri. BAY konusunda falan bir şey dememişti hiç. Yine de şu an genel olarak en gerçekçi onun haberleri diye düşünüyorum. + galasevgisi ile de mesajlaştığını falan düşünüyorum ben.

Kaan gelirse; stoper bölgesinde beklentilerin altında bi performans verebilir gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt